KORKMAZ İDDİALARI YANITLADI

KORKMAZ İDDİALARI YANITLADI

İlginç paylaşımları ile her daim gündem olan eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı Abdullah Gül paylaşımının ardından bu kez Pazar günü yapılan Ak Parti İl kongresi ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Korkmaz, kendisi hakkında il başkanı adaylardan birini desteklediğe dair çıkan iddiaları yanıtlarken, bir de yeni yönetime mesaj yolladı. ?Umarım ki yeni dönemde yönetime seçilen arkadaşlar geçmişte yapılan hatalardan ders alırlar. Halkın desteğini kazanmak için daha samimi ve davaya yaraşır bir anlayış içerisinde çalışırlar.? Dedi.

 

 

Düzce 24. dönem Milletvekili İbrahim Korkmaz, sosyal medya hesabından hafta sonu yapılan Ak Parti İl kongresi ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Kongre öncesinde kendisinin il başkanı adaylarından birini desteklediğine dair iddiaları yanıtlayan Korkmaz, belediye başkan adaylığı sırasında desteklediği bu ismin partiye  ve davaya  zarar veren açıklamaları nedeniyle yollarını o dönemde  ayırdığını ve kendisiyle selamı sabahı da kestiğini söylerken, Hikmet Keskin başkanlığındaki Ak Parti yeni il yönetimine de bir mesaj yolladı.

İbrahim Korkmaz?ın paylaşımı şu şekilde:

 

Bu yazı sadece Düzce Akparti camiasını ilgilendirmektedir.

 

Sevgili Dostlarım;

 

1. Hepinizin malumu olduğu üzere, 31 Aralık Pazar günü AK Parti 6. olağan İl Kongresi yapılmıştır.

 

2. Kongreye mevcut başkan Hikmet Keskin tek aday olarak katılmış ve oyların çoğunluğunu alarak yeniden İl Başkanı seçilmiştir. Hayırlı olsun.

 

3. Gerek seçimler öncesi gerekse de seçim sonrası beni arayan birçok arkadaş, benim malum bir adayın arkasında durduğumu ve kendisine destek verdiğimin Düzce'de konuşulduğunu tarafıma ifade etmişlerdir.

 

4. Söz konusu adayı belediye başkanlığı seçimlerinde açık bir şekilde desteklediğim herkesin malumudur.

 

5. Belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklanmasından sonra, partimize ve davamıza zarar veren açıklamalarını gördüğüm bu arkadaşla yollarımı taa o zaman ayırmış ve kendisiyle selamı sabahı da kesmiştim.

 

6. Gerek bana gerekse de davama ihanet ettiğine inandığım hiçbir insanla bir daha bir araya gelmemek benim karakteristik bir özelliğimdir.

 

7. Kendisine değil destek vermek, selam vermemin dahi söz konusu olmadığı insanlarla beni bir arada düşünenlerin aklından şüphe ettiğim de aşikârdır.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.