SIRADA MERKEZ İLÇE VAR

SIRADA MERKEZ İLÇE VAR

İYİ Parti İlçe kongrelerini hızla gerçekleştiriyor. Haftasonu başlayan ilçe kongreleri tamamlanmak üzere.   Cumayeri ve Gümüşova kongresini yapan İYİ Parti Cumayeri'nde mevcut başkan Ahmet ipek, Gümüşova?da  ise Ramazan Özdemir?le  yola devam ediyor.

Kuruluş çalışmalarını kısa sürede tamamlayan İYİ Parti Düzce Teşkilatı ilçe kongrelerini de hızla sürdürüyor. Kongreler hafta sonu Akçakoca ilçesi ile başlamıştı. Önceki gün Cumayeri'nde de ilçe kongresini tamamlayan İYİ Parti mevcut başkan Ahmet İpek ile yola devam ediyor. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan genel kurul, yoklama ve açılış ardından da divan seçimi ile devam etti.

Gündem maddelerinin okunması ve ibrasının ardından konuşan İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu; "Kısa sürede Düzce'de teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık ve ardından kongre kararı aldık. Pazar günü Akçakoca ilçemizde ilk kongremizi gerçekleştirmiştik. Sırayla tüm ilçelerimizi tamamlıyoruz. Cuma günü de merkez ilçe kongremizi yapacağız. Kongrelerimizin ardından hemen sahaya inerek halkımız ile kucaklaşacağız. Bütün ilçelerde özenle seçtiğimiz başkanlarımız ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz ile Partimizin teşkilatlarını donattık. Cumayeri'nde de atama ile Ahmet İpek kurucu başkan olarak getirilmişti. Cumayeri'ne yıllarca Belediyenin çeşitli birimlerinde hizmet etmiş ve aynı zamanda siyasette de tecrübeli olan Ahmet İpek ile yola devam etmekten mutluyuz" dedi.

Yeniden başkan seçilen İpek ise; "Tüm Cumayeri halkını kucaklayacak bir yönetim listesi oluşturduk. Kimseyi ayrıştırmadan, parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız. Partimizin politikalarını anlatarak Cumayeri'ni ve Düzce'mizi nasıl daha iyi noktalara taşıyabiliriz bunları Cumayeri halkı ile birlikte istişare edeceğiz. Cumayeri'nde her şey İYİ olacak" şeklinde konuştu.

Gümüşova?da da İlçe kongresini tamamlayan İYİ parti mevcut Başkan Ramazan Özdemir?le  yola devam dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.