GÜNEŞ GÜVEN TAZELEDİ

GÜNEŞ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Düzce Kadın kolları olağan kongresi yapıldı. Kongreye tek listre ile giden atanmöış Başkan Güler Güneş seçilmiş başkan oldu.

 

 

AK Parti Düzce Kadın Kolları olağan kongresi Bakan Faruk Özlü, Milletvekilleri Ayşe Keşir, Fevai Arslan, Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Başkanı Hikmet keskin katılımıyla yapıldı. Salonun tamamen dolu olduğu gözlerden kaçmayan  kongrede daha önce Sabahat Uçar?ın görevi bırakmasıyla yerine atanan Güler Güneş tek liste ile seçimlere gitti.

Kongrede konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü; ?Annemiz, kız kardeşimiz, eşimiz olarak tüm hayatımızın ayrılmaz parçası olan kadınlarımızın, dava arkadaşımız olarak da yanımızda olmasının, bizlere nasıl bir güç verdiğini bilmenizi istiyorum.  Heyecanınız, coşkunuz, bu davaya olan inancınız, bizim için en büyük cesaret kaynağıdır. Biliyoruz ki; kadınlarımız bizim yanımızdaysa, çıktığımız yolda sizlerle birlikte yürüyorsak, önümüze hiçbir engel çıkamaz. Yola çıktığımız ilk günden itibaren, ayrım yapmadan bütün kesimlerin sorunları ile ilgilendik, dertlere derman olmak için çalıştık. Her türlü ayrımcılığa karşı savaş açarken, özellikle kadınlara yönelik ayrımcılık ayıbını bitirmek için ciddi adımlar attık. Kadınları; kılıklarıyla, kıyafetleriyle uğraşılan, siyasetin nesnesi haline getiren eski Türkiye, bizimle birlikte son buldu. Kadınlarımız bizimle birlikte siyasetin nesnesi değil, öznesi haline geldi. Kadın kollarımız, AK Parti?nin ana taşıyıcı kolonlarından biri olarak hem partimize hem de ülkemize çok büyük hizmetlerde bulundu.  Çünkü AK Parti; makam mevki için değil, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yola çıktı ve hep o yolda yürüdü. AK Partili kadınlarımız; bu yolda döktükleri her terin, attıkları her adımın ne anlama geldiğini bilerek, gece gündüz demeden çalıştı. O yüzden; 16 yıldır özellikle kadın kollarımızda hiçbir yorgunluk olmadı, heyecan bir an bile eksilmedi. İnanıyorum ki bundan sonra da o heyecan ilk günkü gibi taze, çabalarınız ilk günkü gibi yoğun olacak. AK Parti 10 milyonu aşkın üyesi olan çok büyük bir ailedir. Ve aile; kenetlenmenin, birlik ve beraberliğin en somut halidir.  Bu 10 milyonluk ailenin 4.5 milyonu aşan kadın üyesi, AK Parti?nin gücünün temel dinamosudur? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise seçime gidildi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.