AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK Parti İl Danışma meclisi toplantısında teşkilatlara övgüler yağdırıldı, seçim balarılarındaki büyük katkıları dile getirilirken, 2019 seçimlerinde yine önemli bir görev üstlenecek teşkilatların, sandığa sahip çıkması istendi.

 

 

Düzce Ak Parti Teşkilatı Nisan ayı İl Danışma Toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Belediye kültür merkezinde yapılan toplantıya, Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Başkanı Hikmet Keskin, belediye başkanları, İGM ve belediye meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Hikmet Keskin yaptı. Keskin,ülkenin içinde bulunduğu zor süreçten söz etti, teşkilatların birlik beraberlik içinde çalıştığını, sandık kurullarının yeniden düzenlendiğini söyledi. Keskin, teşkilatların davanın temel taşları olduğunu söyleyerek, ?namusumuz?  dediği sandıklara 2019 seçimlerinde de sahip çıkılmasını istedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Belediye Başkanı Dursun Ay, geçmiş dönemden kalan bazı projelerin iptal edildiğini söyledi, ? ayağını yorganına göre uzat? atasözünü örnek vererek belediye bütçesine uyan projelerin tamamlanacağını ifade etti.

Ay, ? Biliyorsunuz belediye başkanları göreve projelerle geliyorlar, bu projeleri görevi içerisinde bitirmek sözü veriyorlar. Önceki belediye başkanımız da bazı projeler sunmuşlardı. Biz de başlayan projelere devam ediyoruz, bazı projeleri durdurduk, mesela Melen Park 2 gibi bir iki tane projeyi durdurduk. Bunun sebebi de bir atasözü var, ayağınızı yorganınıza göre uzatın diye. Belediyemizin bütçesi bellidir. Biz belediyemizin bütçesi doğrultusunda işlerimizi takip ediyoruz. Bazı projeler ilerleyen zamanlarda yapılır. Mevcut projelerimizi en rantabl şekilde yapmak istiyoruz. Daha fonksiyon kazandırarak halkımızın kullanımına açacağız. Belediyemizin gelir gider dengesini sağlayarak, önümüzü görerek iş yapmak istiyoruz.? Diyerek katı atık projesi ile ilgili çalıştıklarını, 0 atık projesinin de bu projeye ilave edileceğini söyledi.   

Daha sonra kürsüye Milletvekili Ayşe Keşir çıktı, hizmet konusunda hem siyaseten hem şahsen eksikleri olabileceğinin altını çizdi, teşkilatın uyumu sayesinde Düzce?de bitirilemeyen işlerin tamamlandığını dile getirdi. ? Elbette ki Düzce?de daha işimiz bitmedi? dedi.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.