HARARETLİ VE NEŞELİ SOHBET DİKKAT ÇEKTİ

HARARETLİ VE NEŞELİ SOHBET DİKKAT ÇEKTİ

Dün akşam gerçekleştirilen Ak Parti İl Danışma toplantısında kameramıza takılan görüntü, ? çok şükür Düzce?de her şey dört dörtlük, bu yüzden siyasilerin keyfi de yerinde? dedirtti. Fevai Arslan, Dursun Ay ve Hikmet Keskin?in  hararetli ve neşeli sohbetlerinde konunun Düzce olmadığı atılan kahkahalardan belliydi.Konunun 2019?da yapılacak belediye seçimleri olup olmadığı merak edildi.

 

 

Ak Parti İl Danışma nisan ayı  toplantısı  dün akşam gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde birlikte oturan Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı Dursun Ay ve Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin?in dakikalarca süren neşeli ve hararetli sohbeti dikkat çekti.

Kameramıza yansıyan görüntülerde, Arslan, Ay ve Keskin, sıkı bir sohbet ederken ara sıra da kahkahalar attılar.

Dakikalarca süren sohbet sırasında üçlünün keyifli olduğu gözden kaçmazken, bu görüntü, ? Düzce?de her şeyin dört dörtlük olması nedeniyle siyasilerin de keyfi yerinde? dedirtti.

Sohbetlerinin konusu anlaşılamayan ancak çok önemli bir konuda istişare yaptıkları tahmin edilen 3 siyasinin, 2019 yılında yapılacak belediye seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunup bulunmadıkları merak edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.