GENEL SİYASETLE OY İSTİYORLAR

GENEL SİYASETLE OY İSTİYORLAR

Sayılı günler kala seçim gezilerine devam eden muhalefet partilerinin milletvekili adayları yerelden çok genel siyaset yapıyor. Düzce?nin belli başlı sorunlarını anlatmak yerine genel merkezlerinin hazırladığı broşürlerdeki genel siyaset konuları ve vaatlerle seçmeni ikna etme  çabası içinde olan vekil adayları, Düzce?nin sorunlarına çözüm önerisi de sunmuyorlar.

 

 

24 haziran?da yapılacak genel seçimlere sayılı günler kala, Düzce merkezi, ilçeler ve köylere vekil adaylarının bir gidiyor biri geliyor.

Seçim kampanyalarında vekil adayları, kendilerini ve politikalarını içeren siyasal mesajlarını seçmene ulaştırıp ikna ederek oyunu alabilmek için çaba sarf ediyorlar.

İktidarın elde edilmesi için yapılan bütün siyasal seçim kampanyası faaliyetlerinin tek amacı  seçmeni kazanmak ancak, seçmenin kime, hangi nedenden etkilenerek oy vereceği konusunda muhalefet milletvekillerinin çok da halka inmediği konuşuluyor.

Milletvekili adaylarının genel gündemin etkisiyle  genel siyaset yaparak vatandaştan destek istedikleri görülürken, aslında vatandaş nezdinde genelden çok yerel siyasetin önemli olduğunun bilinmesi gerekiyor.

Düzce?nin sorunlu ve çözüm bekleyen bölgelerine giderek vatandaşı dinlemek yerine, rutin ziyaretler gerçekleştirmeyi, partilerinin genel politikasını anlatarak oy istemeyi tercih eden muhalefet vekil adaylarının seçmeni ikna edip edemeyeceği ise 24 haziranda belli olacak.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.