13 YAŞINDAKİ KIZ BULUNDU

13 YAŞINDAKİ KIZ BULUNDU

Yığılca?nın Asar Köyü?nde dün akşam evden ayrılan ancak kendisinden haber alınamayan 13 yaşında ki kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor. Afad, Jandarma, Dake ve Sakarya Afad ekipleri kayıp kızı bulmak için çevredeki her yeri kontrol ediyor.

 

 

Yığılca?nın Asar Köyü?nde meydana gelen olayda, sabah saat 05.00 sıralarında ailesinin evde olmadığını fark ettiği Rabia Dur isimli 13 yaşında ki kız çocuğunun aranması için çalışma başlatıldı. Köye giden AFAD ve DAKE ekipleri küçük kızın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Ailesi tedirginlik içinde küçük kızdan gelecek bir haberi beklerken, Küçük kızı görenlerin jandarmaya bildirmesi istendi.

KAYIP KIZ BULUNDU

Küçük kızı arama çalışmaları devam ederken akşam saatlerinde Valilik tarafından yapılan açıklamayla, kayıp kızın bulunduğu bildirildi.

Açıklamada,

Düzce İli Yığılca İlçesi Asar Köyünde ikamet eden 2006 doğumlu R.D isimli kız çocuğunun 03 Eylül 2018 günü saat 20. 30 sıralarında evi terk etmesi ve kendisinden haber alınamaması üzerine, 04 Eylül 2018 günü saat 00.30 sıralarında Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı'na durumun bildirilmesi üzerine başlatılan arama çalışmaları kapsamında; Düzce İl Jandarma Komutanlığı iz takip köpek, istihbarat ve takviye arama unsurları ile Düzce ve Sakarya AFAD ekiplerinin katılımı neticesinde 04 Eylül 2018 günü saat 18.00 sıralarında bulunmuştur. ifadelerine yer verildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada ise;

Yığılca İlçesi Asar Köyünde 03.09.2018 günü saat 20:00 de kaybolan Rabia D. (13 yaş) isimli kız çocuğu, Düzce ve Sakarya AFAD, Jandarma, Düzce Arama Kurtarma Ekibi (DAKE), Ulusal Keşif Arama Kurtarma (UKSAR) ekipleri ile köylülerin ortak çalışması sonucu 04.09.2018 günü saat 18:15 te sağ olarak bulunarak 112 acil sağlık ekiplerine teslim edilmiştir.denildi.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.