HALEFLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

HALEFLERİNE  BAŞARILAR DİLEDİ

Mart ayında yapılacak yerel seçim için bir kez daha aday adayı olacağı bilinen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, bir çok değerli ismin aday adayı olacağını söyleyerek hepsine başarılar diledi. ? En sonunda bu ipi bir kişi göğüsleyecek diyen Başkan Ay, belediye başkanı olarak kendisinin doğal aday olduğunu vurguladı.

 

 

Belediye Başkanı Dursun Ay, görevde 1 yılını doldurdu. Dün düzenlediği basın toplantısıyla 1 yıllık hizmetlerini değerlendiren ve kamuoyuna bilgi veren Başkan Ay, toplantı sonrası yerel seçim adaylığı için düşüncelerini paylaştı.

Başkan Ay, kendisinin doğal aday olduğunu söylerken, bir çok değerli ismin aday adayı olacağını duyduğunu, genel merkezin değerlendireceğini dile getirdi.

Başkan Ay, ? Ben zaten şu anda belediye başkanıyım, herhalde büyüklerimiz bunları değerlendirecek gereğini yapacaklardır. Şu anda yeni aday adayı arkadaşlarımız var, ben onları medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Her arkadaşımız belediye başkan adayı olabilir , çalışır, tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. En sonunda bir kişi bu ipi göğüsleyecek. Ben de varım derken, biz doğal adayız ister istemez belediye başkanı olduğumuz için, işi yaymaya çok fazla gerek yok. Çok değerli arkadaşlarımızın aday adayı olacaklarını duyuyorum çok güzel bir şey, herkese başarılar diliyorum.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.