ADAY ADAYLIĞINA NİYETLENENLERE SESLENDİ

ADAY ADAYLIĞINA NİYETLENENLERE SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında başkanlara çarpıcı bir mesaj verdi. Erdoğan, ? kim ki partimizi kendi heveslerinin aracı haline dönüştürmeye çalışırsa onunla külahları değişiriz.? Dedi.

 

 

Geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen Ak Parti genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın gündeminde yine yerel seçimler vardı. 31 Mart'ta yapılacak seçimler için hazırlıkların sürdüğünü söyleyen Erdoğan,  YSK'nın takvimini beklemeden bir takım süreçleri tamamlamak istediklerini bildirdi.

 Mevcut belediye başkanları ile ilgili değerlendirmelerin belli bir aşamaya geldiğini söyleyen Erdoğan,  ?Aday belirleme sürecini hızlandırmamız, milletimizin gönlüne girmemiz için yapacağımız çalışmalarda bize zaman kazandıracaktır. Mahalli seçimlerin kendine göre dinamikleri vardır. Mahalli seçimlerde aday tespitleri çok önemli, bunun yanında belediye meclis üyeleri çok önemli, il genel meclis üyeleri çok önemli. Her aşamada bu dinamikleri göz önünde tutmak gerekiyor.? Dedi.

 

ADAY OLARAK BİLE KARŞIMA GELMESİN

Erdoğan, ? kim ki partimizi kendi heveslerinin aracı haline dönüştürmeye çalışırsa onunla külahları değişiriz.? Derken, bu tür konumda olanlar varsa zaten aday adayı olarak bile karşılarına gelmemelerini istedi, ? Bizi de yormasınlar. Aday adayı olmasın ?bana müsaade? desin ve kenara çekilsin. Ve yeni isimlerle yolumuza devam edelim. Herhalde de bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Partimizin AK olan o isminin güzelliğini kimsenin lekelemeye hakkı yok. AK Parti kapısından içeri gurur, kibir, fitne, fesat, hizipçilik, bencillik, haram, yalan kesinlikle girilemeyecek bir partidir. Unutmayınız, milletimiz bizim kara karşımız, endamımız, hoş sohbetimiz için değil; yaptığımız, yapacağımız hizmetler için bu görevlere getiriyor. Bu görevi unutup, kerameti kendinden veya kendinde görmeye başlayanlar eninde sonunda bu milletin tokadını yemeye mahkumdur.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.