ÖZLÜ HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

ÖZLÜ HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü hal esnafını ziyaret etti, son günlerin gündem konusu meyve ve sebze fiyatlarının, Türkiye?nin üretim ekonomisindeki eksiklikler veya açıklardan dolayı yükseldiğini vurguladı.

 

 

Saha çalışmalarına son hız devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü saat bugün Sebze ve Meyve halinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Beraberinde kalabalık bir partili grubu ile Halde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Özlü, işlerin durumunu sordu, esnafların beklentilerini ve taleplerini dinledi.

Hal esnafının akın ilgisi ile karşılanan Özlü, seçim için esnaflardan destek istedi.

Ziyaret sonrası mikrofonlara açıklamada bulunan Özlü, kamuoyunun gündemindeki sebze ve meyve fiyatları ile ilgili olarak, fiyatların mevsim şartlarından etkilendiğini belirtti.

Özlü, ? Bu sene Antalya Finike?de, ciddi tabiat hadiseleri oldu. Sel oldu, hortum oldu. Bunların etkisi var ama esas konu piyasa düzenleme ve denetlemesiyle ilgili. Bununla ilgili hükümetimiz çalışıyor.? Dedi.

Halde kendisinde iletilen önemli konular olduğunu belirten Özlü, üretim ekonomisindeki açıkların fiyatlara yansıdığını vurguladı.

Özlü, ? Bunlar tamamen sebze ve meyve fiyatlarının tohum, gübre ve mazot fiyatlarıyla ilgili olduğunu gösteriyor. Tohum fiyatları özellikle teknoloji ile ilgili bir konudur. Gübre Petro kimya ürünüdür. Aslında Türkiye?nin üretim ekonomisi noktasındaki eksiklerimiz veya açıklarımızın sebze ve meyve fiyatlarına kadar yansıdığını gösteren bir tabloyla karşı karşıyayız. Burada çok değerli arkadaşlar tanıdım, hepsi vatansever, memleket için çalışan arkadaşlarımız.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.