CELAL KASAPOĞLU İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

CELAL KASAPOĞLU İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ?Düzce'de yeni bir sayfa açıyoruz. Düzce'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Celal Kasapoğlu çok değerli bir kardeşimizdir. Kendisiyle inşallah birlikte çalışacağız, beraber çalışmayı çok arzu ediyorum? dedi. 
 
 
 
Seçim çalışmalarına devam eden 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, galericiler sitesi esnaflarını ziyaret etti. 
 
Burada Celal Kasapoğlu ile ilgili de açıklama yapan Özlü ??Düzce'de yeni bir sayfa açıyoruz. Düzce'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Celal Kasapoğlu çok değerli bir kardeşimizdir. Kendisiyle inşallah birlikte çalışacağız, beraber çalışmayı çok arzu ediyorum? ifadelerini kullandı. 
 
Özlü, Kasapoğlu ile ilgili olarak ?Celal Kasapoğlu çok değerli bir kardeşimizdir. Kendisi Şehir ve Bölge planlama tahsili almış uzman ve değerli bir arkadaşımız. Kendisiyle inşallah birlikte çalışacağız ve bu hafta içerisinde Sayın Kasapoğlu ile ilgili bir gelişme olacak, ben kendisiyle görüşüyorum. Sayın Kasapoğlu'nun annesi benim Kimya Öğretmenim. Çok sıcak bir diyalog oldu. Kendisiyle beraber çalışmayı çok arzu ediyorum. Düzce'de yeni bir sayfa açıyoruz. Düzce'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve Düzce çok güzel olacak. Düzce'de bundan sonra bütün gücümüzü gayretimizi Düzcelilerin hizmeti için, daha rahat yaşamaları ve daha konforlu yaşamaları için harcayacağız? dedi. 
 
 
Seçim çalışmalarını belli bir stratejik plan dâhilinde yürüttüklerini söyleyen Özlü, galericiler sitesi esnafına da teşekkür etti. 
 
Özlü ?Seçim kampanyamızın bir stratejik plan çerçevesinde yürüten bir partiyiz. Rastgele ziyaretler yapmıyoruz,  rastgele hamleler yapmıyoruz, bir stratejik plan dâhilinde seçim kampanyamızı yürütüyoruz. Esnafla buluşma ziyaretleri yapıyoruz, galericiler sitesindeyiz. Tek tek ziyaret ediyoruz, sorular soruyoruz, bizden bir talepleri olup olmadıklarını soruyoruz. Burada çok güzel hava var, çok güzel dostlarımız var, çok güzel insanlar var çalışıyorlar uğraşıyorlar. Burası örnek bir yer. Kümelenme faaliyetlerini kendi gayretleri ile gerçekleştirmiş bir sitedeyiz. Kümelenme, benzer işi yapanların bir arada bulunduğu organizasyonlar. Devlet ve Bakanlık olarak geçmişte kümelenme faaliyetlerinde bulunanların masraflarını biz karşılıyorduk. Burası devletten talep etmeden kendi kendine kümelenmiş bir grup örnektir. 
 
 
Düzce'deki galericiler sitesi bu bölgede örnek bir sitedir, bunun benzeri Ankara'da var. Ankara'dakini yapma sürecini ben çok iyi biliyorum. Eski Başbakan yardımcımız Beşir Atalay Bey?in büyük gayretleri oldu. Ankara'da devlet desteğiyle, devletin yönlendirmesiyle zoruyla oluşturuldu. Düzce'deki iş adamlarımızın Düzce'li esnafımızın kendi sağduyusu ve kendi gayretleriyle oluşturuldu. Başarılı esnafımızı tebrik ediyorum? dedi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.