Sönmez’den hayal Projeler İddiası

Vatan Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez, Ak Parti Adayı Faruk Özlü’nün projelerini eleştirdi, çoğunun göz boyama bir kısmının da yanlış olduğunu söyledi. Sönmez, Düzce halkının boş laflara değil,AK Parti’nin bugüne kadar belediyede yaptıklarına bakıp da  değerlendireceğini savundu.

Vatan Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez, Ak Parti Adayı Faruk Özlü’nün geçtiğimiz günlerde açıkladığı projelerini eleştiri yağmuruna tuttu.

Sönmez, “ En başında, bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır demeleri lazım. Çünkü 17 yıldır iktidarda ve belediyedeler. Görüyoruz ki bunu söyleyemiyorlar. Sayın Özlü Bakanken Düzce’de yaptıklarına bakacağız. 2 etkili eylemi var Sayın Bakanın. Kabalak’ta köpek barınağı projesi var o da daha hayata geçmedi. Bir de alışveriş merkezinin kurdelesini kesti. O zaman onu da eleştirdim, Düzce esnafının bitiş kurdelesidir diye.Türkiye’de  ekonomik kriz o dönemlerde bu seviyede değildi. Hem hükümet hem belediye paraları har vurup harman savuruyorlardı. Şu an bu deniz bitti. Şu an Ankara’daki AKP iktidarı 31 Mart’a kadar durumu idare etme peşinde. Belediye ise 500 milyon borca girmiş, Kendi yerinde dönemez duruma getirmişler.” Dedi.

Düzce halkının bugüne kadar neler yaptıklarına bakması gerektiğini belirten Sönmez, Hecinler’e yeniden bilirkişi geldiğini hatırlatırken, köylülerin çöpte yaşama istemediğini söyledi, “ Bu köylülerin yakasını bırakmadınız” dedi.

Düzce’de ilçelerde haşa arıtma tesisi yapılmadığını ifade eden Sönmez, millet parkı ile ilgili olarak ise İnönü Parkını dile getirdi.

500 dönümlük millet bahçesi yapılacağını söyleyen Sönmez, “ Siz şurada İnönü Parkını, mevcut müstecire kaçıncı sıra olduğu da belli olmadan verdiler. 10 yıllığına, itiraz ettik cevap veremediler. Bölge İdare mahkemesine verdik. Belediye sözleşme yapmayı unutmuşuz diyor, aynı müstecir sözleşmesiz çalışıyor. Sayın Özlü, Düzce’deki parkları dizayn edemezken 500 dönümlük park mı yapacak. Buna inanalım mı.” Şeklinde konuştu.

Kuzey Çevre yolunun geçeceği Çilimli’de ekili alanların yok olacağını savunan Sönmez, “buraya yol yapamazsınız. Düzce’nin tarımla olan bağını kesiyorsunuz” dedi. Sönmez sözlerini, “ Düzce halkının 2 seçeneği var ya ranta oy verecekler ya Vatan’a” ifadesiyle tamamladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.2.2019
20:05

Arkadaş şu adaylara bakarmısın hepsi boş konuşuyor bende şunu yapıcam diyen yok..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,01
Enes
26.2.2019
18:20

Sonuna kadar arkanızdayız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,96
Düzce li genç
26.2.2019
18:14

Sn Fethi bey boş laf bos elestiri istemiyoruz. Projelerinizi merak ediyoruz. Çok uğraşıp elestiri üreteceğinize proje üretin de karalama yaparak kendi reklaminizi yapmaniza gerek kalmasin. Komik olmayınız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,63
M.
26.2.2019
18:05

SİZİ ANLAYACAK BU İNSANLARLAR BİR GÜN AMA UMARIM ÇOK GEÇ OLMAZ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,31
VATANDAŞ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.