Canan Karatay gündeme taşıdı, vatandaş akın etti!

Canan Karatay gündeme taşıdı, vatandaş akın etti!

Canan Karatay gündeme taşıdı, vatandaş akın etti!

Çin`de binlerce kişinin ölümüne sebep olan korona virüsünün etkisi dünyayı sararken, Türkiye`de de vatandaşlar gribe yakalanmamak için sakatatçılara akın etti.
Burak Türker / İHA

2/10Prof. Dr. Canan Karatay`ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Virüsten kurtulmak için kelle paça için" açıklamasından sonra vatandaşlar soluğu sakatatçılarda aldı.

3/10Sakatatçılarda aşırı yoğunluk olurken, vatandaşlar en çok ayak ve kelle sakatatına ilgi gösteriyor.

4/10Dana ayağının tanesi 9 liradan satılırken, kuzu ise 3 lira 50 kuruştan alıcı buluyor. Kelle etinin kilosu ise 24 liradan satılıyor.

5/10Bursa`da tarihi Tuz Pazarı`nda bulunan sakatatçılarda ayak ve kelle yok satıyor.

6/10Canan Karatay`ın açıklamasından sonra kelle ve ayak satışlarında gözle görülür bir artış olduğunu ifade eden sakatatçılar, "Kış ayları olması münasebetiyle sakatat satışları oldukça iyi.

7/10Canan Karatay`ın açıklamalarından sonra ise ayak ve kelle satışlarımız arttı. Vatandaşlar en çok ayak ve kelle eti alıyor. Dana ayağı 9 lira, kuzu ayağı ise 3 lira 50 kuruş. Kelle etinin kilosunu ise 24 liradan satmaktayız" dedi.

8/10Kelle ve ayak alan vatandaşlar, "Senelerdir ayak ve kelle alıp, bunları çorba yaparak içiyoruz. Hiç hastalandığımızı hatırlamıyoruz. Kelle ve ayak çorbası tam bir şifa kaynağı" şeklinde konuştu.

9/10


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.