ÇANAKKALE DARDANELSPOR : 3 - DÜZCESPOR : 3

ÇANAKKALE DARDANELSPOR : 3 - DÜZCESPOR : 3

3. lig 1. gurupta mücadele eden Düzcespor Deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile karşılaştı. Düzcespor deplasmanda 3-3 berabere kaldı ve playoff şansını devam ettirdi.

3. lig 1. gurupta mücadele eden Düzcespor ligin 31. haftasında Çanakkale Dardanelspor ile 18 Mart Stadyumunda karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz 2 haftayı kendi evinde oynayan ve beraberlikle her iki maçtan da 1 puana razı olan Düzcepor, deplasmanda Dardanelspor karşısında playoff şansını devam ettirmek için maça çıktı. Hafta içinde Süper TOTO?nun forma reklam sözleşmesi yapan düzcespor maça hızlı başladı ve gol ataklarını sürdürdü. 25. Dakikada Serhat Yazgan Çanakkale Dardanelspor'u 1-0 öne geçiren gole imza attı.

 

 

Gol ataklarını sürdüren düzcespor 38. dakikada serhat BAŞTANIN Golü ile skoru 1-1 yaptı.

41. dakikada düzcespor oyuncusu tayfun yanar kırmızı kart görerek takımının 10 kişi bıraktı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan düzcespor 46. dakikada Oktay GÜMÜŞ?ün golü ile skoru 2-1 yaptı.

Çanakkale Dardanel spor oyuncusu Burak YILMAZ 62. Dakikada Skoru 2-2 Yaptı.

88. Dakikada Çanakkale Dardanelspor oyuncusu Ufuk ÖZBEK Skoru 3-2 Yaptı. Ufuk ÖZBEK gol sevinci ile formasını çıkarınca hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı ve ikinci sarı kartı gördüğü için kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Düzcespor Beraberlik golü arayışlarını sürdürdü 90. Dakikada Oktay GÜMÜŞ kendisinin ikinci takımının 3. Golünü atarak Skoru 3-3 Yaptı. Gole itiraz eden Çanakkale Dardanel spor Oyuncusu Furkan POLAT hakem Tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Maçta başka gol olmayınca Düzcespor deplasmandan 1 puanla döndü. Bu sonuca göre puanını 50 ye çıkaran düzcespor playoff şansını sürdürdü ve 5. Sıradaki yerini korudu. Düzcespor 32. Haftada kendi evinde Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşıcak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.