ÇAMURA GÖMÜLDÜLER

ÇAMURA GÖMÜLDÜLER

Düzce Safari Off Road Kulübü (DÜSOF) tarafından bu yıl 14. Düzenlenen Off Road yarışları Kaynaşlı İlçesi Yörükler Yaylası?nda yapıldı. Yarışa katılanlar zorlu parkurda çamurun içinden çıkmaya çalıştılar.

 

 

DÜSOF tarafından bu yıl 14. Düzenlenen off road yarışları Yörükler Yaylası?nda yapıldı. Off Road yarışları bu yıl geçen hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Duster Off Road ekibinden Atilla Uz anısına düzenlendi. Yarışmacılar kendileri için hazırlanan zorlu parkurda birinci olmak için mücadele verdiler. Bazı araçlar çamurlardan geçmeyi başarırken, bazı araçlar ise çamura saplanarak kurtarılmayı beklediler.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak yaptığı açıklamada ?Bu yıl 14. Düzenlendiğimiz DÜSOF Offroad şenliklerindeyiz.  Bu defa iki parkur yaptık. İlk parkur çok zorlu bir parkur. İkinci parkur ise daha hıza dayalı bir parkurdur. 19 aracımız yarıştı. Parkuru sağlam tamamlayan ve en iyi zamanda tamamlayan yarışı kazanacak. Biz bu yarışı bundan 1 hafta önce hayatını kaybeden Duster Türkiye Offroad ekibinden Atilla Uz anısına yaptık? dedi.

Yarışçılardan Sinan Doğan ise parkurun oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti. Zinan Doğan; ?Parkur çok zorlu bir parkur. Ama çok heyecanlı ve zevkliydi. Bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Amacımız favori olmak değil bir şov sunmaktı. Umarım başarmışızdır? dedi.

Yarışmada birinci Sakarya Off Road kulübünden Sinan Doğan parkuru en kısa sürede tamamlayarak birinci oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.