SELAMLAR SPOR?DAN HAKEME TEPKİ

SELAMLAR SPOR?DAN HAKEME TEPKİ

Hafta sonunda oynanan Aziziyespor- Selamlar spor maçında hakemin verdiği hatalı kararlar yüzünden maçı kaybettiklerini söyleyen Selamlar spor kulüp başkanı Sinan Çiftçi, hakemlerin yanlı karar verdiklerini iddia etti.

 

 

Selamlar Spor?dan hakem hatalarına tepki. 1934 Selamlar Spor Başkanı Sinan Çiftçi, yönetim olarak amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla bu zorlu görevi sürdürdüklerini söyledi.

1 Aralık Cumartesi günü Nurettin Zafer stadında oynanan Aziziyespor- Selamlarspor maçında orta hakem Bilal Yılmaz?ın verdiği kararların maçın önüne geçtiğini söyleyen Çetin, bundan sonra video kayıt sistemi ile hakem hatalarını ifşa edeceklerini bildirdi.

Çiftçi, ? Seyir keyfi son derece yüksek olan maça gölge düşürmüştür. Maçın başından itibaren vermiş olduğu kararlarla takımımızı mağdur düşürüp skora etki etmiştir. Merkez takımları köy takımlarına göre müsabakalarda kollanmakta ve federasyon sadece izlemektedir. Federasyonu göreve davet ediyorum. Amatör takımların ne kadar zorlu şartlar altında sahaya çıktığını hepimiz biliyoruz. Bizler Selamlar spor olarak emeğimizin çalınmasına müsaade etmeyeceğiz. Bujndan sonra Selamlar spor maçlarını video kayıt sitemi ile kayıt altına alıp, bilinçli yapıldığını düşündüğümüz hakem hatalarını ifşa edeceğiz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.