HALI SAHADA TATLI REKABET

HALI SAHADA TATLI REKABET

35 yıldır dostluklarını devam ettiren Düzceliler halı saha maçında buluştu. Tatlı bir rekabetin yaşandığı maçta kıran kırana mücadele vardı.

 

 

Aralarında Beyköy eski belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Hüseyin Aydın, Şahin Öztürk, DÜ Öğrenci İşleri Başkanı Reşat Ekinci, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Süleyman Alan, Seyfettin Dudak, Sebahattin Parlak Köfteci Enver ve Ömer Özenç gibi isimlerin olduğu Düzceli dostlar dün akşam halı saha maçında bir araya geldi.

Hüseyin Aydın, ?Bizim için bu yaş grubunda, bütün gençliğe, insanlara örnek olsun, spor her zaman ihtiyacımız olan bir etkinliktir. Herkes spor yapsın. Kesinlikle genç kalmayı sağlıyor.? Derken,

Beyköy eski belediye başkanı ve Ak Parti eski İl Başkanı Mustafa Yılmaz da, haftada birkaç kez bir araya gelerek, iş ortamından uzaklaştıklarını dile getirdi.

Uzun süre hakemlik yapan Osman Esen ise, kendisi için de spor yapma imkanı bulduğu maçlarda oyuncuların hepsiyle samimi olmasına rağmen esprili bir dille kesinlikle taviz vermediğini dile getirirken, en centilmen olan ve en çok kart gören oyuncuları da söyledi.

Kızılay Şube Başkanı Halil Aydın?ın da izlediği maçta, kıyasıya rekabet yaşandı. Maçta centilmenlik kazandı ve eski dostlar 1-1 berabere kaldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.