FUTBOLCULAR HATIRA BİLETLERİNİ İMZALADI

FUTBOLCULAR HATIRA BİLETLERİNİ İMZALADI

Düzcespor?lu futbolcular hafta sonu seyircisiz oynanacak Kemer maçı için bastırılan hatıra biletleri imzaladılar.

 

 

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Düzcespor, bu hafta evinde Kemerspor 2003 ile yapacağı maçı, cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak. Ancak Düzcespor yönetimi kararı ile seyircisiz maç için hatıra bileti basıldı. Taraftarlar ise maç giremeseler de hatıra bileti alarak takıma destek oldular.

Düzcesporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim de bilet satış noktasına giderek hem taraftarla bir araya geldiler hem de hatıra bileti alan taraftarların biletlerini imzaladılar.

Düzcespor Kulüp Başkanı Özgür Sağlam, bu hafta takımın cezası dolayısıyla seyircisiz oynanacak maça özel hatıra bileti bastırıldığını söyledi.

Sağlam, ? Yönetimimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte burada bir organizasyon düzenliyoruz. Vatandaşlarımız ve taraftarlarımız ilgi gösteriyor. Çilimli Belediye Spor gelerek destek oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Düzcespor Teknik Direktörü Mehmet Kenan Öztürk taraftarların sesini stada giremeseler de duymak istediklerini dile getirdi.

Öztürk, ?Güzel bir uygulama. Biz taraftarı mutlaka yanımızda görmek istiyoruz. Belki stada gelemeyecekler ama dışardan gelip bizi destekleyecekler. Biz dışarıdan bile olsa taraftarımızın sesini duymak istiyoruz. Taraftar bizim olmazsa olmazımız, 12. Adamımız ve itici gücümüz. Her zaman yanımızda görmek istiyoruz? şeklinde konuştu.

Düzcespor Takım kaptanı Sabutay Bayülken ise taraftarların kendilerine her zaman destek olduğunu ifade ederek, Kemer maçı ile galibiyetlere devam edeceklerini belirtti.

Bayülken, ?Sağ olsunlar bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Bu hafta seyircisiz oynayacağız ama bize ve takıma destek sağlayacaklar. Zaten biz deplasmanda yada içeride her zaman arkamızda olduklarını biliyoruz. Taraftar demek destek demektir. Taraftarlarımızı da bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bizde iyi bir başlangıç yaptık.  Kemer maçıyla bunu devam ettireceğiz. Ondan sonra güle, oynaya kazanmaya devam edeceğiz? dedi.

BAL liginde mücadele eden Çilimli Belediye Spor futbol takımı ve teknik heyeti de bilet satış noktasına gelerek Düzcespor?a destek olurken, futbolcular hatıra biletlerini imzalayarak taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.