Ya karaca, ya gençlerbirliği

Ya karaca, ya gençlerbirliği

Ya karaca, ya gençlerbirliği

Karaca Çobanspor ve Düzce Gençlerbirlispor takımları şampiyonluk maçına çıkıyor.

 

Karaca Çobanspor ve Düzce Gençlerbirlispor takımları  şampiyonluk maçına çıkıyor. Düzce amatör futbol U19 liginde play off  grubunda lider durumda bulunan Karaca Çobanspor bugün oynayacağı Düzce Gençlerbirlispor maçını kazanırsa Düzce şampiyonu olacak. Karaca Çobanspor yönetimi tüm taraftarları takımlarını desteklemeye çağırdı. Karaca Çobanspor’un rakibi Düzce Gençlerbirlispor7da da hedef aynı kazanmak ve şampiyon olmak.

 NURETTİN ZAFER STADINDA

 Karaca Çobanspor-Düzce Gençlerbirlispor müsabakası 13 Mart 2019 Çarşamba günü Nurettin Zafer stadında oynanacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

 

GENÇLERBİRLİĞİ KAZANIRSA ŞAMPİYON

 

 Karaca Çobanspor’un rakibi Gençlerbirlispor bu maçı kazanırsa puan farkı ile şampiyon olacak. Kısacası bu maçı kazanan takım şampiyon olacak.

 

KARACA ÇOBANSHOR

 Karaca Çobanspor U19 takımı 2018-2019 futbol sezonunda A grubunda Düzce Gençlerbirlispor, Kurtsuyspor, Kaynaşlıspor, Aziziyespor, Düzce Modern Eğitimcilerspor, Ağaköyspor ve Çamlıspor takımları ile mücadele etti. Karaca Çobanspor normal sezonda yaptığı maçlarda Gençlerbirlispor ile 2-2 berabere kalırken, Kurtsuyuspor’u 9-0, Kaynaşlıspor’u 2-0, Aziziyespor’u 4-0, Düzce madern Eğitimcelerspor’u 7-0, Çamlıspor’u 3-0 ve Ağaköyspor’u 7-0 yendi ve grup birincisi olarak play off grubuna yükseldi.

 

PLAY OFF GRUBUNDAKİ MAÇLARI

 

Karaca Çobanspor play off grubunda Gölyakaspor’a 2-1 yenildi. Harun Salih Albayrak’ın çalıştırdığı U19 takımı Cumayeri Bleediyespor ile 2-2 ,Düzce Gençlerbirlispor ile 0-0 berabere kaldı, Aziziyespor’u 3-0 ,Activo Yapı Kuzey Yıldızıspor’u 2-0,Gölyakaspor’u 2-1,Cumayeri Belediyespor’u 5-1 yendi.

 

DÜZCE GENÇLERBİRLİGİSPOR

 Müjdat Uğurel’in çalıştırdığı Düzce Gençlerbirlispor U19 takımı 2028-2019 sezonunda  takımı A grubunda mücadele etti. Gençlerbirlispor normal sezonda yaptığı maçlarda Aziziyespor ile 4-4, Karaca Çobanspor ile 2-2 ve Düzce Modern Eğitimcilerspor ile 3-3 berabere kaldı. Ğençlerbirliğispor Ağaköyspor’u 5-2,Çamlıspor ve Kurtsuyuspor takımlarını aynı sonuçla 3-0 ve Kaynaşlıspor’u 3-1 yendi ve grupta 2. Olarak play off grubuna yükseldi. Gençlerbirlispor play off grubunda Aziziyespor’u 8-2 ve 3-0, Gölyakaspor’u 4-1, Cumayeri Belediyespor’u 2-1 yendi, Gölyakaspor7a 6-2,Activo Yapı Kuzey Yıldızıspor’a 2-1 yenildi U19 LİGİ 2018-2019 futbol sezonunda U 19 liginde  A grubunda Kurtsuyuspor, Karaca Çobanspor,Ağaköyspor, Aziziyespor, Düzce Gençlerbirliğispor, Kaynaşlı Belediyespor,Düzce modern Eğitimcilerspor, Çamlıspor, B grubunda Beçispor, Cumayeri Belediyespyor, Gölyakaspor, Bahçeköyspor, Activo Yapı Kuzey Yıldızı Karadenizspor,Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor takımları mücadele etti

 

PLAY OFF U19

 play off grubunda gruplarında ilk 3 sırayı alan  Karaca Çobanspor, Düzce Gençlerbirlispor,Activo Yapı Kuzey Yıldızıspor,Gölyakaspor, Cumayeri Belediyespor ve Aziziyespor takımları mücadele ediyor.

 

 STATÜ

U19 liginde her iki grupta da normal sezon çift devreli lig usulüne göre oynandı.. Gruplarında ilk 3 sırayı alan toplam 6 takım play off grubunda yine çift devreli lig usulüne göre oynayacak ve şampiyon olan takım Düzce ilini Türkiye U19 şampiyonasında temsil etmeye hak kazanacak.

KAYNAK DÜZCE DAMLA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.