Düzcespor Taraftarı ile Yeniden Buluşuyor

Düzcespor Taraftarı ile Yeniden Buluşuyor

Düzcespor 1 aylık ayrılığın ardından taraftarı ile yeniden buluşuyor. Cezası ve ardı ardına deplasman mücadelelerinin ardından Düzcespor, ligin güçlü takımlarından Yomraspor ile 18 Temmuz stadında yapacağı maç için hazırlıklarına başladı. Uzun bir süre taraftarından uzak kalan Düzcesporlu futbolcularda hasret gidermek için Pazar günü oynanacak Yomraspor maçına davet ettiler. Başkan Gökhan Kapoğlu’nun da izlediği antrenmanda futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlerden kaçmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 16. haftasında grubun güçlü takımlarından Yomraspor ile 18 Temmuz stadında karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesinde taktik antrenman yapan Düzcesporlu futbolcular, taraftarıyla 1 aylık hasretin ardından bir araya gelmenin mutluluğu yaşanıyor.

Antrenman öncesinde mikrofonlara konuşan futbolcular ve antrenmanı izleyen başkan Gökhan Kapoğlu; taraftarı tribünlerde görmek istediklerini belirterek, taraftara tribünlere gelin çağrısı yaptılar. Ayrıca başkan Gökhan Kapoğlu; kadın ve 10 yaşına kadar çocukların maçı ücretsiz izleyebileceklerini söyledi.

   

Düzcespor Yomraspor ile karşılaşacağı karşılaşma 8 Aralık Pazar günü 18 Temmuz Stadında oynanacak. Maç, 13.30’da başlayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.