Yönetimden Düzcespor Taraftarına Müjde

Yönetimden Düzcespor Taraftarına Müjde

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çakır, hafta sonu galibiyet getiren maç sonrası açılamalarda bulundu. Çakır, önümüzdeki deplasmanda oynanacak Bucaspor maçı için taraftarın gelmek istemesi halinde her türlü desteği kulüp yönetimi olarak vereceklerini belirtti.

8 Aralık’ta oynanan maç sonrası 8. sıraya yükselen Düzcespor, taraftarın desteğine teşekkür etti. Maç sonrası mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunan Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çakır, tribünleri doldurarak takımına tam destek veren taraftara teşekkür ederken bir de müjde verdi.

15 Aralık Pazar günü Bucaspor deplasmanında olacak Düzcespor,  taraftarının talep etmesi halinde gereken desteğin Düzcespor yönetimi tarafından verileceği açıklandı.

“Kendilerini Buca'ya götürmeye razıyız”

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çakır konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Düzcespor olarak yönetime geldiğimizden beri 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldık ama bu maç bizim için çok önemliydi. Bu maçta da geriye düşmemize rağmen galip geldik ve 3 puanı kazandık. Şu an 8. sıradayız ve 23 puandayız. Önümüzdeki hafta Buca’da bir maçımız var. Buca maçını da alırsak ilk 5’e gireceğiz inşallah. Transfer için devre arasına kadar bekleyeceğiz. Şu an ki futbolcularımızın performansı, çabası bizce çok güzel. Ama tabii teknik heyet bizden neler isteyecek belki ilk 5’e girdiğimiz zaman Playoff’a çıkmak için daha fazla takviye ve yardım istenebilir. Bunlar tabii teknik heyetin görüşünden sonra değerlendirilip Düzce’de sporun daha güçlü hale getireceğiz. Bizim bir tek çağrımız var; taraftar yanımızda olsun, bizi desteklesin ve arkamızda olsun. Sporcularımızda ellerinden geleni yapıyorlar. Taraftar ne isterse kulüp bunu yerine getirmek için hazır. Bazen seyirci yasağı oluyor buna göre de biz deplasmana seyirci götüremiyoruz. Ama tabii taraftar bizden destek isterse ve maça geleceğini vaat ederse biz kendilerini götürmeye razıyız.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.