Başkan Cengiz’den Düzcespor’a Mesaj Var

Başkan Cengiz’den Düzcespor’a Mesaj Var

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen ve Türk Sporunun mevcut sorunlarının ve çözüm önerilerinin ele alındığı çalıştayda, bulunan Düzcespor Kulüp Yöneticisi ve Başkan Vekili Erkan Seçkin, Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz ile bir araya geldi.


“Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı” na katılan  Başkan Vekili Erkan Seçkin, burada Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz’le görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz’e Düzcespor'un şuan da ki mevcut bulunduğu yeri, takımımızla ilgili bilgi veren Kulüp ve Başkan Vekili Erkan Seçkin, Başkan Cengiz’e göreve gelen yeni yönetim hakkında bilgiler verirken kulübün mali açıdan da izleyeceği yol hakkında da bilgiler verdi. 


Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz,  Başkan Vekili Erkan Seçkin ile yapmış olduğu istişaresinin ardından yapmış olduğu konuşmasında; “Düzcepsor’umuza candan başarılar diliyorum.Düzce’miz bir tane ve başarılarının devamını ve daim olmasını istiyoruz. Yeni yönetimimize de ve Başkan Vekilimize de candan gönüller diliyoruz. Bütün Düzce halkına da sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.


Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı ‘nda bulunan  Başkan Vekili Erkan Seçkin, burada bir çok spor adamıyla birlikte istişare yaparak Düzcespor adına fikir alışverişinde bulunarak takımımıza faydalı bilgilerle geri dönecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.