Başkan Özdemir ’den Düzcespor’a Mesaj Var

Başkan Özdemir ’den Düzcespor’a Mesaj Var

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen ve Türk Sporunun mevcut sorunlarının ve çözüm önerilerinin ele alındığı çalıştayda, bulunan Kulüp Yöneticisi ve Başkan Vekili Erkan Seçkin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile bir araya geldi.


“Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı” na katılan  Başkan Vekili Erkan Seçkin, burada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’le görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’e takımımızın şuan da ki mevcut planlamada izleyeceği yol hakkında da ve bilgi veren Kulüp  Başkan Vekili Erkan Seçkin, Başkan Özdemir’e göreve gelen yeni yönetim hakkında bilgiler verirken kulübümüzün mali açıdan da izleyeceği yol hakkında da bilgiler verdi. 


TFF Başkanı Nihat Özdemir,  Başkan Vekili Erkan Seçkin ile yapmış olduğu istişaresinin ardından yapmış olduğu konuşmasında; “Düzcespor’un seçilen yeni yönetimine ve başlayan ikinci yarıda Düzcespor’a başarılar diliyorum. Türk sprounda Düzce’nin yerini herkes bilmektedir ve bizlerde bilmekteyiz. İnşallah başarılarının devamını canı gönülden ve yürekten diliyorum ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı ‘nda bulunan  Başkan Vekili Erkan Seçkin, burada bir çok spor adamıyla birlikte Düzcespor adına fikir alışverişinde bulunarak takımımıza faydalı bilgilerle geri dönecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.