Trabzon Valisi Düzcespor’u Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Düzcespor’u Ziyaret Etti

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Düzce’de yaptığı ziyaretler kapsamında  Düzcespor Kulübü’ne de ziyaret gerçekleştirdi. Gökhan Kapoğlu ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, şampiyonluk yolunda ilerleyen Düzcespor’a sahip çıkılmasını istedi.

Gökhan Kapoğlu’nun göreve gelmesinin ardından her gün başarı ivmesini yükselten Düzcespor’a ziyaretler gelmeye devam ediyor. Düzcespor’un bu seferki ziyaretçisi,  kendisi de Düzceli olan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu oldu. Çocukluluğundan itibaren Düzcespor maçlarını takip etmeye çalıştığını söyleyen Ustaoğlu’nu, Şıralık Tesisleri’nde Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ile Düzcespor’un geleceği ve futbol üzerine uzun süre sohbet etti.

Şıralık Tesislerine yaptığı ziyaretinden dolayı Vali Ustaoğlu’na teşekkür eden Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu, “Tesislerimize geldiğiniz için teşekkür ederiz. Biz de göreve geldikten sonra takımın gelişmesi için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Amacımız yapabileceklerimiz en iyisini yaparak, imkanlarımızı zorlayarak takımımızı bir üst lige çıkarmaya çalışmaktır.” dedi.

Kendisinin de Düzcespor’u yakından tanıdığını belirten Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ben de küçükken Düzcespor maçlarını takip ederdim. Memleketimizi ziyaret etmek için gelmişken Düzcespor’un tesislerini de ziyaret etmek istedim. Sonuçta Düzce, bizim memleketimizdir. Yeni yönetime de teşekkür edelim dedik. Düzcespor’da Trabzonspor gibi aynı dönemlerde kurulan takımdır. Trabzon’da merkezi yönetim ve yerel yönetim olarak her zaman takımımızın yanında ona yardım etmeye çalışıyoruz. Düzce’de de bu havanın sağlanması gerekiyor. Düzce’de bulunduğum süre içinde yaptığımız ziyaretlerde de bu havanın oluşmaya başladığını gözlemledim. Düzcespor inşallah bu yönetimle birlikte başarılara imza atar. Takımın iyi bir hava yakaladığını biliyorum ve başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Bize de bir görev düştüğüne her zaman elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağımızın bilinmesini isterim” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.