Kadınlar Da Düzcespor'u Yalnız Bırakmıyor

Kadınlar Da Düzcespor'u Yalnız Bırakmıyor

Kadınlar Da  Düzcespor'u Yalnız Bırakmıyor

Düzcespor Şile Yıldızspor karşılaşmasında kadın taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Soğuk havaya rağmen stadı dolduran taraftarlar 90 dakika boyunca Düzcespor'u yalnız bırakmadı. Stadda kadın sayısının artması ise gözden kaçmadı. MHP Kadın kolları üyeleri de tribündeki yerlerini aldı.

Düzceli kadınlar Düzcespor'un iç maçlarında takımını yalnız bırakmıyor. Düzcespor Şile Yıldızspor karşılaşmasında kadınlar yine tribündeki yerlerini aldı. Özellikle yeni yönetimin oluşması ile birlikte kadınların ve 10 yaş altı çocukların maç biletlerini Düzcespor karşılamaya başladı. Alınan karar ile birlikte tribünlerde kadın sayısı her geçen karşılaşmada artmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Düzcespor yönetimi stadda küfür ve şiddetin önüne geçmek için binlerce broşür dağıtarak taraftarı sağduyuya davet etmişti. Tribünlerdeki küfürlü tezahüratların da ortadan kalkması ile birlikte rahatlıkla maça gelip takip edebilen kadınların sayısında artış gözlendi. Lig sonuna kadar kadın taraftarın sayısının artması düşünülüyor.

7'DEN 70'E TRİBÜNLER DOLDU

Öte yandan Düzcespor maçlarını çocuğuyla ve torunlarıyla izlemeye gelen taraftarlar da renkli görüntüler oluşturdu. 7'den 70'e kadar şehri bütünleştiren Düzcespor'a desteğin ardı arkası kesilmiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.