Başarılı Hoca Düzcespor’da

Başarılı Hoca Düzcespor’da

Düzcespor’da sürpriz bir gelişme yaşanarak teknik heyette değişkiliğe gidildi. Adem Neboğlu ve teknik heyet ile yollar ayrılırken, takımın yeni teknik sorumlusu belirlendi. Yaklaşık 1 ay önce Erzincanspor teknik direktörlüğünden istifa eden Mustafa Sarıgül takımın başına getirildi.

TFF. 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Düzcespor’da sürpriz bir gelişme yaşanırken teknik heyette değişikliğe gidildi. Dün Sultanbeyli Belediyespor deplasmanın ardından toplanan Gökhan Kapoğlu Başkanlığındaki yeni yönetim teknik heyetin değişmesi kararını aldı. Sezon başından bu yana takımın başında olan Adem Neboğlu ile karşılıklı anlaşılarak teknik heyetin sözleşmesi feshedildi.

Yeni Hoca En Son Erzincan’da Görev Yaptı

Düzcespor yönetimi kendi grubumuzda olan  Erzincanspor takımının 1 ay öncesine kadar teknik direktörlük görevini yürüten Mustafa Sarıgül ile anlaştı. Sarıgül Erzincanspor’da yaklaşık 1 buçuk yıl görev yaparak 23 maç takımın başında kaldı. Düzcespor’un Erzincanspor ile ligin birinci devresinde yaptığı maçta Erzincanspor’un başında olan ve Düzce’yi 1-0 mağlup eden takımın başında Mustafa Sarıgül bulunuyordu.

Pazar Günü İçin Büyük Avantaj

Düzcespor 23 Şubat Pazar günü Erzincanspor’u evinde konuk edecek. Erzincanspor’u çok iyi tanıyan yaklaşık 1 ay önce kulüpten istifa eden teknik director Mustafa Sarıgül avucunun içi gibi bildiği eski takımına karşı Düzcespor kadrosunu yönetecek. Her iki takımı da yakından tanıyan Sarıgül’ün izleyeceği strateji haftasonu için büyük önem taşıyacak.

Mustafa Sarıgül Kimdir?

Düzcespor ile anlaşan yeni teknik direktör Mustafa Sarıgül’ün antrenörlük kariyeri 2005 yılında Pendikspor’da başladı. Daha sonra sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Balıkesirspor, Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Altyapı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve son olarak bir buçuk yıl grubumuzda yer alan Erzincanspor’da teknik direktörlük görevi yürüttü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.02.2020
17:33

Düzcespora güzel futbol oynatıp galibiyetler alamazsa hedefi yüksek tutar hedefi tutturursa düzcesporda isim yapar üst liglere çıkar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,24
Düzce şampi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.