Düzcespor: 0 – Anagold 24Erzincanspor: 0

Düzcespor Lideri ağırlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor ligin 25. haftasında lider Erzincanspor ile karşı karşıya geliyor. Hafta içinde hoca değiştiren Düzcespor taraftarı önünde sahadan galip ayrılarak playoff yolunda sorunsuz ilerlemek için sahaya çıkıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, 18 Temmuz Stadyumunda taraftarı önünde grup lideri Erzincanspor ile karşı karşıya geliyor. Grupta bütün gözlerin çevrildiği maçta Düzcespor, kendi taraftarı önünde sahadan galip ayrılmak için mücadele edecek.

Haftaiçinde Adem Neboğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Düzcespor, Erzincanspor’un eski hocası Mustafa Sarıgül ile anlaşmaya varmıştı. Yani hoca ile ilk defa maça çıkan Düzcespor, lider Erzincan’ı yenerek playoff yolunda sorunsıuz ilerlemek istiyor. Düzcespor Erzincanspor maçını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Erdoğan Özkaya yönetiyor. Yardımcılıklarını ise Alican Uz, Uğur Aydoğdu, Seyfettin Alper Yılmaz yapıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.