Düzcespor'a Güzel Haber

Düzcespor'a Güzel Haber

Düzcespor'a Güzel Haber

TFF 3. Lig 1. Grupta olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelenen Yomraspor- Serikspor ve Hopaspor-Sultanbeyli mücadeleleri bugün oynandı. Hem Zirveyi, Hem Play-Off’u hem de Düşme potasını yakından ilgilendiren bu mücadeleler Düzcespor’un lehine sonuçlandı.

Düzcespor’u yakından ilgilendiren ve olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelenen mücadeleler bugün oynandı. Grubumuzda Zirvede yer alan Serikspor Deplasmanda düşme potasına yakın olan Yomraspor ile karşılaştı. 3.Lig’de düşme olasılığı  olması nedeniyle her maça Mutlak galibiyet parolası ile çıkan Yomraspor evinde Lider Serikspor’u tek gol ile devirmeyi başardı. Bu galibiyet ile birlikte Düşme Potası ile arasında 8 puan fark açan Yomraspor rahat bir nefes aldı. Lider Serikspor ise bir haftada 4 puan kaybederek büyük şoka uğradı.

HOPA DA MAĞLUP

Grupta oynanan bir diğer erteleme maçı ise bugün Hopaspor ile Sultanbeylispor arasında oynandı. Play-Off potasında kalabilmek için mücadele eden Hopaspor evinde Sultanbeylispor’u ağırladı. Sultanbeylispor’un 75. Dakikada attığı gol ile sonuçlanan mücadelen 3 puanı alan taraf Sultanbeylispor oldu. Bu sonuç ile 5.sırada olan Hopaspor ile 6. Sırada yer alan Temsilcimiz Düzcespor arasında 1 puan fark kaldı. 

SON PUAN DURUMU:


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.