Erkan Seçkin Çalıştay’dan Canlı Bağlandı

Erkan Seçkin Çalıştay’dan Canlı Bağlandı

Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Erkan Seçkin, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası programına telefonla bağlanarak, “Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı”nda yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Ankara’da düzenlenen “Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı”na Düzcespor Kulübünü temsilen katılan Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Seçkin, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası programına canlı telefon bağlantısı ile katıldı.

Kurultayda Düzcespor için spor camiasından birçok isim ile bir araya gelen Seçkin, "Çalıştay ülkemiz futbolu için önemli bir Çalıştay. Sayın bakanımızın söylemiş olduğu üzere bu kapsamlı bu denli geniş tutulmuş bir Çalıştay hiç yapılmamış. 5 gün sürecek bu Çalıştay. Başkanımız Gökhan Kapoğlu’nun talimatıyla bu toplantıya benim katılmam uygun görüldü. Dolayısıyla Düzcespor’u burada ben temsil ediyorum. Bu çalıştay sadece spor kulüplerinin gelişmesi ve geliştirilmesiyle alakalı değil, antrönörlerin ve spor çalışanlarının spor tesisleri ve o tesisleri nasıl yönetilmesi gerektiğiyle alakalı çok geniş kapsamlı 4-5 başlık halinde oturumlar gerçekleşiyor. Türk futbolunun gelecek stratejileri başlığı adı altında birçok madde var. İlerleyen günlerde Düzcespor Kulübü Asbaşkanımız Eren Akgül’de Çalıştaya katılacak ve hem kulübümüzün durumuyla alakalı hem de finansal yönetimle alakalı fikirleri kendiside toplantılarda dile getirecek. TFF Başkanımız hem çalıştayı hem Düzcespor’u değerlendirirken,  Düzce’yi takip ettiğini, Düzce’nin herkesin dikkatinde olduğunu kendisi de bizzat dile getirdi. Herkesin gözü önünde olan bir şehir bu yüzden spor adamları da Düzcespor’u bu vesileyle takip ediyor. Sayın Ali Koç ile de uzun süre sohbet ettik. Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz Bey ile de görüştük kendisi zaten tüm Düzcelilere selamlarını iletti." ifadelerinde bulundu. 

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.