Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDV müjdesi de verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi temel atma töreninde konuştu. Törende önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Rami Kışlasına İstanbul'un en büyük kütüphanesini yapılacağını ve kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacağını müjdeledi.

?Kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacak?

Bu hafta Meclis'te görüşülecek bir kanunla kitapta ve süreli yayınlarda KDV'nin sıfıra düşürülmesinin genişletileceğini aktaran Erdoğan, ?Artık kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacak. Amacımız daha çok okuyan bir toplumun inşasına katkıda bulunmaktır? dedi.

Açıklamalarının ardından ihaleyi alana firma yetkilileri ile pazarlığa giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihalenin planlandığı gibi 24 ayda değil 20 ayda tamamlanacağı sözünü aldı. Erdoğan'ın yaptığı pazarlık ile firma yetkilileri ihale bedelini de 860 milyon liradan 850 milyon liraya indirdi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım, sanatçılar ile diğer yetkililer birlikte butona basarak temeli attı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.