Ak parti İl Başkanı Kim olacak?

Ak parti İl Başkanı Kim olacak?

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin'in Milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından yeni il başkanının kim olacağı merak konusu olurken, Pazartesi günü saat 10.00'da parti içerisinde temayül yoklaması yapıldı. 

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yeni il başkanının belirlenebilmesi için Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Yahya Çelik'i görevlendirdi. Düzce'ye gelen Günnar ve Çelik, parti mensupları ile tek tek görüştü.


AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından yeni il başkanının kim olacağı ile ilgili olarak sorular sorulmaya başlandı. Bu sorulara cevap olabilmesi adına AK Parti'de dün temayül yoklaması yapıdı. İl gençlik kolları ve kadın kolları yönetim kurullarının yanı sıra mevcut yönetim ile merkez ile yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe gençlik, ana kademe ve kadın kolları başkanları da temayül yoklamasında oy kullandılar. 

İl Başkanlığı için adaylar da belli olmaya başladı 
İl Başkanlığı için temayül yoklamasına girecek adaylarda belli olmaya başladı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, Düzce Kent Konseyi Başkanı Ali Dilber, Ersin Gökçe, Recep Albayrak ve Sinan Aydın'ın il başkanlığı için çalışmalar yürüttüğü gelen bilgiler arasında. Temayül yoklamasında oy kullanacakları telefonla arayan bu isimler ilk 3'e girmek için çaba harcıyor. İlk 3'e giren isimler, daha sonra AK Parti Genel Merkezine giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Son kararı Erdoğan'ın vereceği yeni il Başkanı Çarşamba günü belli olması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.