Temayül Yapıldı... Gözler Genel Merkezde

Temayül Yapıldı... Gözler Genel Merkezde

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’in 2023 Genel seçimlerinde Düzce Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa etmesinin ardından, boşalan İl başkanlığı için teşkilat içi temayül yoklaması yapıldı.


Ak Parti’de Mustafa Keskin’in istifasının ardından İl Başkanlığına kimin getirileceği kamuoyunda merak edilmeye başlandı. En yakın aday olarak gösterilen mevcut yönetim kurulu üyeleri Murat Saydam, Ersin Gökçe ve Hasan Şengüloğlu’ndan  birisinin başkan olacağı konuşulmaya başlandı. Partiye yakın kaynaklardan ve görüştüğümüz Düzceli vatandaşlardan birçoğu ise Murat Saydam’ın ağır bastığı konusunda fikir beyan etti.
AK Parti Bölge Koordinatörü Yahya Çelik ile Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın gözetiminde yapılan temayül yoklamasına il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı.
İl başkanlığının belirlenmesi için yapılan temayül yoklaması sonuçları, genel merkezde değerlendirilecek. Muhtemelen bu hafta içinde il başkanı olacak isim açıklanacak ve mazbatasını alacak.
Düzce’nin sevilen iş insanlarından, Düzcepsor aşığı olan 1970 Düzce doğumlu Murat Saydam, Ak Parti’de 2002 yılında kurucu üye ve ardından ilçe yönetim kurulu üyeliği, iki dönem Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı (SKM) olarak görev yaptı. Metin Kaşıkoğlu nun İl Başkanlığı dönemindeki SKM Başkanlığı sırasında seçimlerde 10 belediye başkanlığının da alınmasında önemli rol oynadı. Bir dönem teşkilat başkanlığı yapan Saydam, 2009’da Ak Parti Belediye Meclis üyeliği ve 5 dönem ise İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptı, halen Düzce Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Saydam’ın, Mustafa Keskin’den sonraki Ak Parti Düzce İl Başkanı olmasına kesin gözü ile bakılıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.01.2023
19:14

Siz herhalde Murat Saydam’a oynuyorsunuz öncü.Ama kesinlikle O olamaz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,46
Öner düzce


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.