Hikmet Keskin'den Mustafa Keskin'e Sert Sözler

Hikmet Keskin'den Mustafa Keskin'e Sert Sözler

Ak Parti eski İl Başkanı Hikmet Keskin geçtiğimiz gün Düzce Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin'in geçmiş dönemlerdeki İl başkanlarını töhmet altında bırakan açıklamasına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Hikmet keskin Açıklamasında ;

Son zamanlarda bazı basın kuruluşlarında çıkan haberlerden öğrendiğim kadarı ile  AK parti Düzce İl başkanı Sayın Mustafa Keskin’in sorumluluktan uzak teşkilatımızı ve teşkilatımızda hizmet etmiş birçok teşkilat mensubumuzu, rencide edecek, töhmet altında bırakacak açıklamalarını büyük bir üzüntü ile öğrendim . Ülkemizin çok zorlu bir süreçten geçtiği ve de Ülkemize ve partimize baskıların , saldırıların günbegün arttığı teşkilatlarımıza fitne sokup parçalamak isteyenlerin kol gezdiği  bir ortamda Sayın Mustafa keskin'in bu tür mesnetsiz ve sorumsuz açıklamaları partimize zarar vermektedir . 2002 yılından bu yana partimizde görev almış tüm siyasi erg sahipleri alınlarının akıyla namus ve şerefleri ile Ak Partimize hizmet etmişlerdir . 2014 yılında Sayın  Cumhurbaşkanımızın olurları ile göreve gelerek 4 yıl gibi kısa bir sürede; 4  seçim, 1 darbe girişimi, 3 Genel Başkan değişimi ,2 İl kongresi,6 Büyük kongre gibi yoğun ve de  zorlu bir dönemi gece gündüz demeden çalışarak geçiren tüm yol arkadaşlarıma ve şahsıma ima edilecek en ufak itham edici bir sözü kesinlikle kabul etmiyorum . Esefle kınıyorum sahibine iade ediyorum . Sayın Faruk özlü , Sayın  Ayşe Keşir , Sayın Numan Çabuk , Sayın Dursun Ay  ile birlikte aldığımiz kararlar ile yürüttüğümüz kampanyaları savurganlık israf ve de en önemlisi şişirilmiş harcamalarmış gibi gösterme çabası sorumlu bir İl Başkanına yakışmayacak basiretsiz ve de ferasetsiz bir yaklaşımdır .

Ayrıca Ak parti teşkilatları bir çok esnaf ile bu süreçlerde tamamen yasal şekilde hizmet satın almış olup , bir çok esnaf arkadaşımız bu durumdan dolayı bizim görevimizden  ayrılmamızdan sonra sıkıntı yaşamıştır .

Şu an 24 Haziran seçimleri ile yapılan çalışma ile siyaset sahnesinde olanların da bu konuda kamuoyunu bilgilendirmeleri bir zorunluluktur . Bu şekildeki söylemler esnaflarımızıda   töhmet altına sokar ve  rencide eder . Dolayısı ile bu talihsiz açıklamalar çok kişiyi üzmüştür . Siyaseti Ali Cengiz oyunları ile koltuk kapmaktan ibaret olduğunu zannedenler sorumluluk karşısında insiyatif alamazlar . Bugün aktif siyaset yapan tüm tarafları Ak Parti kimliğine yakışır Dava anlayışı ile siyaset yapmaya ve ayak oyunları ile siyaset yapmayı bırakmaya davet ediyorum . Sayın keskini partimizin sorumluluklarını gözeterek bulunduğu makamın ağırlığına ve sorumluluğuna uygun hareket etmesini tavsiye ediyorum . Kamuoyuna Saygılarımla ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.03.2020
20:37

İtiraf , com devam devam

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,57
Karpuzun ahmet
7.03.2020
20:06

Yoldunuz yolacaginiz kadar başka birşey kalmadı düzce hepimizin bırakın bu şeytan üçgenini.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,13
Düzceli
7.03.2020
19:26

Bu hikmet hangi sıfatla konuşuyor işine baksın maf ettiler düzceyi kendi ve ekibi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,69
Bozbey


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.