İlçe Başkanı Kim Olacak ?

İlçe Başkanı Kim Olacak ?

AK Parti Akçakoca İlçe başkanlığı için önümüzdeki günlerde yeni atama yapılacak.

Bilindiği gibi 5 yıla yakın süredir AK Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Dergah Akça, geçen hafta kendi rızası ile görevinde istifa etmişti.

Akça'nın istiasıyla boşalan ilçe başkanlığı koltuğu için görüşmelere başlandı. Hem il başkanı Mustafa Keskin, hem de genel merkezden gelecek koordinatör milletvekili, parti yöneticileriyle istişarelerde bulunacak. Daha sonra ilçe başkanlığına atama yapılacak.İlçe Başkanlığında 3 aday öne çıkıyor Ak Parti kulislerinin ve partiye gönülden bağlı olanlar

Gökhan Solak ismini dillendirirken,Solak'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu görevi kabul etmediği Israrcı  çevrelerin Akçakoca'dan  önemli ne var diye sitem ettikleri de öne sürülüyor.

 ESVET SARIOĞLU DA DEVREDE

Daha önce Milletvekili aday adaylığı başvurusunda da bulunan Akçakoca'nın başarılı iş adamlarından Esvet Sarıoğlu'nun ilçe başkanlığı için adının geçtiği bilgisine ulaşıldı. Sarıoğlu'nun Akçakoca'daki herkesimi kucaklayacak yapıda olması ve AK Parti teşiklatını da çok iyi bilmesi en büyük avantajlardan biri olarak gösteriliyor. Önümüzdeki günlerde Sarıoğlu'nun başkanlık için atanması Akçakoca'da sürpriz olmayacağı ileri sürüldü.

 

CÜNEYT YEMENİCİ ÇOK İSTİYOR

Bu arada, seçimi kaybeden eski belediye başkanı Cüneyt Yemenici'nin ilçe başkanı olabilmek için kulis çalışmaları yaptığı bildirildi.

Partinin önde gelen isimleriyle temas kurduğu belirtilen Yemenici'nin, protokolde yer bulabilmek ve siyasetin içinde kalabilmek için ilçe başkanlığı koltuğunu çok istediği ifade edildi.

Ancak, AK Parti kaynaklarına göre, seçimi açık farkla kaybeden Cüneyt Yemenici'nin ilçe başkanı olması durumunda AK Parti'nin Akçakoca'daki erime sürecinin daha da hızlanabilir. Ayrıca Yemenici'ye parti yönetimi ile tabanından tepkiler olduğu söyleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.05.2019
09:32

YEMENİCİNİN İŞİ BİTTİ, ARTIK SİYASETTE YENİ YÜZLER GELMELİ, O KOLTUKLAR KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİL, HİÇ KİMSE "BU İŞİ BENDEN İYİ KİMSE YAPAMAZ " FİKRİNE KAPILMASIN, HİÇ UMMADIĞINIZ ÜCRA BİR KÖŞEDE, KÖYDE YADA MAHALLENEN BİRİNDE SESSİZ SEDASIZ OTURAN AMA GÖNÜLDEN PARTİSİNİ DESTEKLEYEN BİR TABAN ÜYENİN BAŞARILI OLAMAYACAĞINI KİM SÖYLEYEBİLİR, YANİ TABANA KULAK VERİNNNN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,19
KOLTUK BAKİ KULLAR FANİDİR
9.05.2019
09:24

TABANA KULAK VERİN, SEÇİMLERDE AKP OLARAK BÜYÜK KAYIPLAR VERDİNİZ, BELEDİYELERİ KAYBETTİNİZ, AMA İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ HİÇ KENDİLERİNDE KABAHAT ARAMADILAR, SAYIN KESKİN ÖNCEKİ KESKİNİN DURUMUNA DÜŞMEK İSTEMİYORSANIZ TABANA KULAK VERİN, PARTİLERİN GELECEĞİNİ TABAN BELİRLER, KALBUR ÜSTÜNDE BIRAKTIĞINIZ ENSESİ KALINLAR DEĞİL, YOKSA ERKEN VEYA NORMAL SÜREÇTE BİR SEÇİM OLMASI HALİNDE, ZAMANIN ANAVATAN PARTİSİ GİBİ SİZİNDE BİTİŞ NOKTANIZ TABANI DİNLEMEMENİZ SEBEP OLUR. ANKET, REFERANDUM GİBİ BİR ŞEY YAPIN SEÇMENİ DİNLEYİN.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,53
TABANA KULAK VERİN TABANA


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.