Akçakoca’da Uyuşturucu Operasyonu

Akçakoca’da Uyuşturucu Operasyonu

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonda, sera haline getirdiği evinin çatı katında kenevir yetiştiren şahıs kıskıvrak yakalandı.

   Düzce’de emniyet ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi aralıksız devam ediyor. Son olarak Akçakoca İlçesinde bir şahsın evinde uyuşturucu yetiştirdiği ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerinin şahsın evine gerçekleştirdiği operasyonda, evin çatı katında uyuşturucu yetiştirmek için özel iklimlendirme sistemi kurulduğu tespit edildi. Ayrıca polis ekipleri tarafından evde yapılan aramada, 8 adet saksıya ekilmiş hint keneviri bitkisi ayrıca evin balkon kısmında çuval içerisinde kökünden kesilmiş 20-30cm hint keneviri bitkisi parçaları ele geçirildi. Uyuşturucu madde yetiştiren şahıs hakkında adli işlem uygulandı.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.02.2021
20:46

Alkol Yasaklanmasını Talep Ediyoruz.. Bu Bitki Değil Devlet Kontrolu Altına Girsin Ama Hukuk Kontrol Altında...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,67
Milletiz
7.02.2021
20:45

Alkol Yasaklansın Bu Bitki Değil Devlet kontrolu altına Girsin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,70
Milletiz
7.02.2021
20:42

Alkol Serbest kenevir yasak sisteme bak... Cinayet,Tecavüz,gasp,hırsızlık,kavgaaa, vb Bunları yaptıran Alkoldür sarhoşluktur Kenevir Sakinleştirir güldürür konusutrur.. Sattığına dair bir idda yok Bu millet salak değil Artık herşeyin bilincinde... Abdurrahman dilipak herşeyi anlatıyor ben anlamıyorum... Avrupayı sevmeyiz avrupa standartlarına uyuyoruz.. hukuk berbat ve sömürücüüü Satıcıları desteklemiyoruz ama bu bitki kötü değil Millet Farkında.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,97
Milletiz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.