Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım köyünde anız yangını ile başlayan orman yangını rüzgarın etkisi ile şiddetini arttırdı. Bölgede Düzce, Sakarya, Kocaali, Alaplı ve Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün yanı sıra Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

  Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım ve Karatavuk köyleri arasında henüz belirlenemeyen nedenden ötürü anız yangını çıktı. Köylülerin müdahalesi ile söndürülmeye çalışılan yangın, rüzgarında etkisi ile ormanlık alana sıçradı.

Kısa süre içerisinde alevlerin sardığı ormanlık alan içerisinde Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri arazi şartları nedeni ile zorlu bir şekilde yangına müdahil olurken, bölgede Düzce, Sakarya, Kocaali, Alaplı ve Akçakoca Belediyesi İtfaiyeleri de yangını söndürmek için çalışma yaptı.

Yaklaşık 25 dönümlük arazide etkili olan yangın ekiplerin yoğun müdahalesi sonrasında kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haber: E. BEKTAŞ - H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.