Akçakoca'da Elektrik Borcu Tartışması

Akçakoca'da Elektrik Borcu Tartışması

Akçakoca Belediyesi'nin elektrik borçları, MHP'li Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile selefi AK Partili Cüneyt Yemenici arasında tartışmaya yol açtı.

Akçakoca Belediyesi'nin 5 milyon lira civarındaki borç yüzünden elektriklerinin kesilmesiyle birlikte eski ve yeni belediye başkanları arasında tartışma başladı.

AK Parti'li önceki dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, mevcut MHP'li Başkan Okan Yanmaz'ı beceriksizlikle suçlayarak, "Akçakoca Belediyesi'nin tüm tesislerinin elektriklerinin kesildiği, ana hizmet binasının jeneratörle çalıştığı bilgisi doğruysa 3 yılda mükemmel işleyen bir sistemi para ödeyemez hale getirmek nasıl bir beceriksizliktir." ifadelerini kullandı.

Yemenici'nin bu açıklamasına Belediye'den yanıt gecikmedi. Yapılan açıklamada, Yemenici döneminde elektrik faturalarının ödenmediği belirtilerek, "Belediye'nin Sedaş'a olan 5,7 milyon liralık borcun 3,4 milyonu Cüneyt Yemenici döneminden kalmadır ve mevcut yönetim tarafından ödenmektedir.  Yemenici'nin yaptığı açıklamalar asılsız olup, Cumhur İtitfakı'nı ve Akçakoca Belediyesi'ni yıpratmaya yöneliktir" denildi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.