Akçakoca Belediyesi Mezarlıkta Çiçek ve Gülsuyu Dağıttıl

Akçakoca Belediyesi Mezarlıkta Çiçek ve Gülsuyu Dağıttı

Akçakoca Belediyesi bu yılki Ramazan Bayramı’nda da çiçek dağıtma geleneğini başlattı.

Yukarı Mahalle Mezarlığı’nı ziyaret eden Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve Eşi Nursen Yanmaz çiçek dağıtıp vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ramazan Bayramı’nda vatandaşların mezarlıkları huzur içinde ziyaret edebilmeleri için gerekli tüm çalışmaları yapan Akçakoca Belediyesi mezarlıkların bakımını günler öncesinden gerçekleştirdi. Belediye ayrıca vatandaşların yakınlarının mezarlarına çiçek ekimi yapmaları için ilçe genelindeki tüm mezarlıklara 7 bin adet çiçek, bin adet gülsuyu dağıtımı yaptı.

Akçakoca  Belediyesi personeli, mezarlarını ziyarete gelen vatandaşlara gül suyu’da ikram etti. Yakınlarının mezarlarına çiçek dikmek isteyen vatandaşlar fidelere yoğun ilgi gösterirken verilen bu hizmetten dolayı da Belediye’ye teşekkür ettiler.

Arife Günü’nde Yukarı Mahalle  Mezarlığı’nda hemşehrileri ile buluşarak Ramazan Bayramı’nı kutlayan Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz , vatandaşların rahatlıkla mezar ziyaretlerini yapabilmeleri için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını belirtti. Yanmaz, “Yüce Rabbim tüm ölmüşlerimizin ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin. Yapılan ziyaretler ve duaları da kabul eylesin” dedi.


Başkan Yanmaz ve eşi Yukarı mahalle aile mezarlığında bulunan babası Hüseyin Yanmaz’ın kabrini ziyaret ederek dua etti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.