Başkan Yanmaz Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Yanmaz Projeleri Yerinde İnceledi

Akçakoca  Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, ilçede devam eden çalışmaları denetlemeye devam ediyor.


Akçakoca Belediyesinin devam eden yatırımlarını yerinde inceleyen Başkan Yanmaz, projelerin son durumlarını anbean titizlikle takip ediyor.


Akçakoca  Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, sabah saatlerinde Yukarı Mahalle mezarlığına yapımı devam eden Gasilhane İnşaat alanında incelemelerde bulundu. Projenin  son durumunu yerinde gören Başkan Yanmaz , çalışmalardan memnun kaldı. Başkan Yanmaz’a incelemeleri sırasında vatandaşlar eşlik ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yanmaz, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek. ‘’Gasilhane inşaatımız hızla devam ediyor, çevre düzenlemesini yapıyoruz. Tarihi Yukarı Mahalle sokak sağlıklaştırması projemiz  tüm hızıyla devam ediyor. Beşyol kavşak çalışmamız aynı şekilde tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekten Akçakoca’ya çok yakışacak. Bunların her biri birbiriyle bağlantılı işler. Bu alandaki çalışmalar bittiğinde, Akçakoca’ya çok daha güzel bir yere sahip olacak” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.