İşten Atılan Ümran Boru İşçilerini Duyan Yok Mu ?

İşten Atılan Ümran Boru İşçilerini Duyan Yok Mu ?

İşten Atılan Ümran Boru İşçilerini Duyan Yok Mu ?

Akçakoca’da Ümran Boru fabrikasında  işten çıkarılan 112 işçi, fabrika yönetimini ve üyesi oldukları Türk Metal Sendikası'nı protesto ettiler.

Ümran Boru Fabrika yönetiminin işten çıkardığı işçilerin hak arama eylemi devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde fabrika önünde bir araya gelerek  fabrika yönetimi ile kendilerine sahip çıkmayan Türk Metal Sendikasını protesto eden işçiler ile onlara destek veren aileleri,  Cuma akşamı Çuhalı Çarşısında bir araya gelerek Merkez çarşıya kadar yürüyüş yaptı.

Çuhallı çarşıda saat 21.00 de aileleri ile birlikte toplanan işçiler, ellerinde taşıdıkları dövizlerle Merkez çarşısına kadar sloganlar atarak yürüdü.

Merkez çarşıda sendikası yöneticilerini istifaya davet eden bir basın açıklaması yapan işçiler adına konuşan Aydın Özver “Biz ekmeğimizin peşindeyiz. Tek amacımız ekmeğimize sahip çıkmak.

Yıllardan beri süregelen bu toplu çıkarmalardan dolayı, Akçakoca halkı olarak ve Türkiye vatandaşı olarak yorulduk, usandık. Cebimizde beş kuruş para olmadan biz bayramı geçirdik. Üyesi olduğumuz Türk Metal Sendikası'nı göreve davet ediyoruz” dedi.

İşten çıkarılan işçilerin eylemine CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz baştan sona destek verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.