Akçakoca Cezalandırılıyor Mu ?

Akçakoca Cezalandırılıyor Mu ?

Akçakoca Cezalandırılıyor Mu ?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yerel seçimler önces 19 Mart 2019 tarihinde Cüneyt Yemenici'nin seçim kampanyasına destek vermek için geldiği Akçakoca ziyaretinde, söz verdiği yatırımlar arasında yer alan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu işi başka bahara kaldı. Seçimi kaybeden AK Parti hükümeti yatırımı Düzce'nin diğer 4 ilçesine kaydırdı.Bu da  2020 Eylül ayında Esvet Sarıoğlu’nun ilçe başkanı seçildiği kongrede baklayı ağzından çıkaran AK Parti Düzce milletvekili Fahri Çakır, Akçakoca “AK parti demediği için hizmet gecikmeli geliyor”  ifadelerinde bulunduğu konuşmayı akıllara getirdi.  Akçakoca'nın yatırımı kim veya kimler tarafından engellendi ? Akçakocalı vatandaş şimdi bu soruyu soruyor Bu ihaneti kim veya kimler yaptı ?

1 Temmuz 2020 de Düzce İlinde yapılacak  Yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda Akçakoca’da yer bulunamadığı gerekçesiyle Çilimli, Cumayeri, Gölyaka ve Gümüşova İlçelerine kaydırılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için Başkan Okan Yanmaz yer tahsis edebileceğini söylemesine rağmen hiçbir adımın atılmaması Akçakoca’ya yine üvey evlat muamelesi yapıldı yorumlarına neden oldu.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Çilimli, Cumayeri, Gölyaka ve Gümüşova'da yapılacak yarı olimpik yüzme havuzu için sözleşme imzaladıkları ve inşaat çalışmalarının yakın zaman içinde başlanacağını söyledi.

Yazıcı, 4 ilçeye yapılacak yarı olimpik yüzme havuzu maliyetinin  toplam 7 Milyon lira olduğunu söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.05.2021
11:57

Hizmet vermek için oy isteyen bir gün yine o oy için geleceğini unutmamalı.Devlet kimseye babasından kalan miras değil Devlette devamlılık esastır, Ali olur Veli olur iktidarlar değişir ama hizmet asla değişmez ve değişmemeli.Hizmet ederken kişisel duygulara yer olmamalı.Akçakoca ve Akçakocalı hemşehrilerimiz için ne yapılması gerekiyor ise onlar yapılır kimse endişe etmesin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,85
Kerim Aşık
9.05.2021
19:39

Biz Bolu iline bağlıyken daha çok hizmet alıyorduk.Düzce il olunca yatırım alamaz öldük. Ereğli il olursa Akçakoca Ereğli ye bağlanmalıdır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,83
Mert


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.