Meclis Üyelerinin İradesine İpotek Mi Koyuluyor?

Meclis Üyelerinin İradesine İpotek Mi Koyuluyor?

Belediye meclisinin ekim ayı ikinci oturumunda,  pazaryeri yapım işi görüşmelerinde hayır oyu veren AK Parti meclis üyelerinden İbrahim Öztaş, ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu’nun kendilerine hayır oyu kullanmaları yönünde telkinde bulunduğunu söyledi.

Çuhallı çarşıya  yapılacak pazaryeri projesi meclis üyelerinin oy çoğunluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Okan Yanmaz başkanlığında yapılan meclis oturumu ilginç bir diyaloğa sahne oldu.

 Başkan Yanmaz, imar komisyonda Çuhallı çarşıya yapılacak pazaryeri yapımına hayır oyu kullanan Cumhur İttifakının AK Partili İmar Komisyonu Üyesi İbrahim Öztaş’a,  “ Pazaryerine de mi karşısınız İbrahim?”  diye seslendi.

AK Partili meclis üyesi İbrahim Öztaş’ın ise; “ Esvet Başkan Ret Vermemizi  istedi” demesi salonda buz gibi havanın esmesine neden oldu.

 Meclis Üyesinin İradesi Yok Sayıllamalı

Videonun sosyal medyaya yayınlaması üzerine görüşlerini dile getiren Akçakocalılar, "Hiç kimse meclis üyelerinin iradesine dışarıdan ipotek koyamaz, koymamalı, elbette parti gurupları meclis oturumları öncesi müzakere yapacaklar, görüş alışverişinde bulunacaklar, ancak, halkın oyları ile seçilmiş meclis üyelerinin iradesi yok sayılmamalı"  yorumunda bulundu.

Esvet Sarıoğlu İmar Konularında Çok uzman

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Belediye meclis üyesi İbrahim Öztaş, Esvet Sarıoğlu’nun imar işlerinde çok tecrübeli olduğu için Sarıoğlu ile her meclis öncesi toplantı yaptıklarını söyledi.

Bu gelişmeler üzerine AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun nasıl bir açıklama yapacağı merakla beklenmeye başlandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.