İlçe Yönetimi Görevden Alındı

İlçe Yönetimi Görevden Alındı

MHP’de baş döndürücü gelişmeler devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzasıyla MHP Akçakoca ilçe yönetim kurulu feshedildi.

MHP Akçakoca Teşkilatı’nda Mustafa Özensel’in dün gerçekleşen istifasının ardından olağanüstü olarak toplanan ilçe yönetim kurulu üyeleri oy birliği ile MHP İlçe Başkanlığı’na parti sekreteri Aysun Eren’i seçmişti.

Eren’in başkanlığı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzasıyla MHP Akçakoca ilçe yönetim kurulu feshedildi.

MHP Akçakoca Teşkilatı’nda Mustafa Özensel’in dün gerçekleşen istifasının ardından ilk yönetimi ve genel merkezin bilgisi olmadan olağanüstü olarak toplanan ilçe yönetim kurulu üyeleri oy birliği ile MHP İlçe Başkanlığı’na parti sekreteri Aysun Eren’i seçmişti.

MHP Düzce İl Yönetimi ve Genel Merkezi'nin bilgisi olmadan yapılan bu olağanüstü toplantı sonrası MHP Genel Merkezi ise mevcut yönetimin feshine karar verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın imzaladığı karar metninde, “Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre DÜZCE ili AKÇAKOCA ilce yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir.” denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.