Kalkın Plajı Tehlike Saçıyor

Kalkın Plajı Tehlike Saçıyor

Akçakoca Kalkın Milli Takımlar Kamp Tesisi plajında bulunan demir parçaları ve devam eden inşaatlar tehlike saçıyor. Tatilciler Batı Karadeniz’in gözde merkezlerinden biri olan Kalkın plajının bakımsızlığı ve ilgisizliği nedeniyle yetkililere seslenerek plajın Akçakoca’ya yakışır bir hale getirilmesini talep etti.

Düzce’de hafta sonu hissedilen yüksek sıcaklık sebebiyle vatandaşlar soluğu denizlerde aldı. Kavurucu sıcaklarda serinleyebilmek için Akçakoca Kalkın Milli Takımlar kamp Tesisi plajına gelen vatandaşlar plajdaki demir parçaları ve devam eden inşaatlardan şikayetçi. 

Plajın tam ortasında bulunan demir parçaları adete ölüme davetiye çıkarıyor. Tatilciler demir parçalarından uzak olarak oturmaya çalışsa da tehlikenin önüne geçemiyor. Çevre illerden gelen vatandaşlar çocuklarıyla birlikte geldikleri plajda gördükleri manzara karşısında korktuklarını belirtiyorlar.

Vatandaşlar ayrıca Batı Karadeniz’in en gözde turizm merkezlerinden biri olan Akçakoca Kalkın plajının yaz döneminde bakımsız olmasından da şikayetçi olduklarını belirttiler.

Ayrıca Kalkın Köyü’nde Milli Takımlar Kamp alanı olarak kullanılan tesisin 2019 yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden İl Özel İdaresine devri gerçekleştirilmiş, Akçakoca Turizminin gelişmesi için ise bölgeye Vilayetler Birliği tarafından 5 yıldızlı otel yapılacağı duyurulmuştu. Otel inşaatının hemen yanında bulunan ve tatilcilerin yaya olarak da kullandığı yol üzerinde önlem alınmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.07.2020
19:17

Yazık olmuş verdiğimiz emeklere.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,74
Korhan öztekin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.