Çuhallı Plajına Kanalizasyon Akıyor

Çuhallı Plajına Kanalizasyon Karıştı

Akçakoca’nın en gözde plajlarından Çuhallı Plajı'nın yanı başında denize boşaltılan kanalizasyon suyu, kirliliğe yol açtı. Hafta sonu atık suyla kaplanan bölgeden birkaç yüz metre ileride denize giren halk, duruma tepki gösterdi.

Akçakoca’da vatandaşlar Ekim ayında güzel havaları fırsat bilip denizin keyfini çıkardılar. Bölge halkının en çok tercih ettiği Çuhallı Plajında ise kanalizasyon sıkıntısı yaşandı.

Bölgedeki mahallelerin ve işletmelerin bir bölümünün atık suları Akçakoca Belediyesi'ne ait plaja yaklaşık 300 metre uzaklıktaki noktadan kanalizasyon boruları aracılığıyla denize arıtılmadan boşaltılınca kirlilik oluştu.

Çevreye lağım kokusu yayılırken, suyun renginin de değişmesine neden olan atık su, plajda denize girerek serinleme çalışan halkın tepkisini çekti. 

Plajda denize giren bir vatandaş, suyun yüzeyinde kanalizasyon pisliğinin görülebildiğini belirterek, “Çuhallı plajı Bahçe Kafe’den Belediyenin uzatmış olduğu borudan kanalizasyon suyu geliyor. Başkan temiz su olduğunu söylemişti ancak burada pislik, koku ve lağamın olduğunu görüyoruz. Bu duruma bir çare bulunmasını istiyoruz” dedi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.07.2023
17:15

Buradan denize girip hasta olmayan kalmadı.özellikle miğde bulantısı kusma belirgin kiminde ateş ve ishal de oldu.Cennet gibi yerleri denizleri kirleten buna izin veren insanlıktan nasibini almamış yaratıkların tez vakitte layık oldukları hayatı yaşaması dileğiyle

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,62
Özlem Ünel


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.