Ceneviz Kalesi Yaz Sezonuna Eksiksiz Hazır Olacak

Ceneviz Kalesi Yaz Sezonuna Eksiksiz Hazır Olacak

Ceneviz Kalesi Yaz Sezonuna Eksiksiz Hazır Olacak

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz meclis üyeleri ve Mhp İlçe Başkanı İsmail Pazvant  ile birlikte Ceneviz Kalesinde incelemelerde bulundu.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz Meclis üyeleri Hanife Tetik, Yüksel Yılmaz, Şenol Yazgan, Mesut İnceoğlu, Hakan Öztaş,Sinan Akın, Kadem Direk ve Mhp İlçe Başkanı İsmail Pazvant ile birlikte Restorasyonu tamamlanan Ceneviz Kalesinde incelemelerde bulundu.

Yanmaz Ceneviz Kalesinin Restorasyonun tamamlanmasının ardından meclis üyeleri ile birlikte yaptığı incelemelerde eksikliklerin giderilip yaz sezonuna hazırlanması konusunda birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan  Okan Yanmaz, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'nün (UNESCO) Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan tarihi Akçakoca Ceneviz Kalesi'ndeki eksikleri meclis üyeleri ile yerinde inceledi. Kale içinde yürüyüş yolları, seyir terası ve çevre düzenleme çalışmalarının proje çerçevesinde adım adım ilerlediğine vurgu yapan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, kalenin yaz sezonunda eksiksiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sokacaklarını ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.