Yakın Treking Rotaları Kurugöl Akçakoca

Yakın Treking Rotaları Kurugöl Akçakoca

Yakın Treking Rotaları Kurugöl Akçakoca

Pandemi sürecinde artık yurt içi seyahat edebilsek de hala birçoğumuz güvenli olanı yapıyor ve izole tatilleri tercih ediyoruz. Bu da ülkemizin doğasının yanıbaşımızdaki güzellikleri keşfetmemiz ve belki de normalde aklımıza gelmeyen rotalara doğru yola çıkmamız için harika bir fırsat yaratıyor.

İstanbul'a 266 km,Ankara'ya 288 km,Düzce'ye 56 km uzaklıkta bulunan Akçakoca Kurugöl Kanyonu.  Macera dolu bir yolcuğa çıkmaya hazırsanız sırt çantanızı hazırlamaya başlayın. Hafta sonu hafta içi günü birlik bir kaçamak kendini doğanın kollarına atmak için en alternatif rotalardan biri Kurugöl Kanyonu. 

Kurugöl Kanyonu Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kurugöl köyünde bulunan Şelale ve Kanyon, ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır. Kolay ve zor derecelerden oluşan, akarsu kenarı boyunca yürüyüş parkuru ile doğa ve macera severler için stresten uzak, eşsiz doğasıyla, Akçakoca’nın görülmesi gereken güzelliklerinden biridir. Bölge, trekking, foto-safari, kaya tırmanışı için oldukça uygun olup ziyaretçilere yemyeşil doğasıyla görsel şölen sunmaktadır. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.