Melenağzı Yolu İçin Ödenek Bekleniyor

Melenağzı Yolu İçin Ödenek Bekleniyor

Melenağzı Yolu İçin Ödenek Bekleniyor

Akçakoca'da Vali Cevdet Atay Başkanlığında yapılan toplantıda, ilçenin trafik ve ulaşım sorunları masaya yatırıldı. Yıllardır kaplumbağa hızında ilerleyen Akçakoca-Melenağzı yolu için bakanlıktan ödenek beklendiği konuşulurken, trafik kazalarının yoğun yaşandığı kara noktalarda iyileştirme çalışması yapılması da gündeme geldi.

Akçakoca'da Vali Cevdet Atay başkanlığında düzenlenen toplantıya, Kaymakam Mustafa Can, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Akçakoca İl Genel Meclis üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayri Şen ve kurum amirleri katıldı.

 Karayolları Bölge Müdürlüğü yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda Akçakoca'nın trafik ve ulaşım sorunları ile çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Toplantıda yıllardır bitirilemeyen Akçakoca Melenağzı yolu da gündeme geldi. Yıllardır kangren hale gelen, çalışmaların bir başlayıp bir durduğu yol için bakanlıktan ödenek beklendiği, ödeneğin gelmesi halinde çalışmaların yeniden başlayacağı konuşuldu.

Ayrıca toplantıda, kavşakların düzenlenmes, EDS uygulaması, trafik kazalarının yoğun yaşandığı kara noktaların iyileştirilmesi, sapaktaki trafik sorunu gibi konular da gündeme gelerek, çözüm önerileri konuşuldu.

KAYNAK AKÇAKOCA TV 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.