Tarihi Mahalle İçin Geri Sayım Başladı

Tarihi Mahalle İçin Geri Sayım Başladı

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, şehrin kültürel dinamiklerinden biri olan Yukarı Mahalle’de tarihi bütünlüğü yakalamak için başlattığı çalışmaları yerinde inceledi.


Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, sivil mimarinin güzel örneklerinden olan 200 yıllık çantı evlerinin bulunduğu tarihi mahalle için başlattığı çalışmaları başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile yerinde inceledi. 20 yıldır yapılmayı bekleyen Tarihi Yukarı Mahalle yolu ve çehresi, tarihi dokusuna uygun şekilde begonit desenli antik taşlarla yenilenmesi için çalışmalara başlayan başkan Yanmaz, ‘’Tarihi Yukarı Mahalle için geri sayım başladı.’’dedi.


Çalışmaları yerinde incelemek için tarihi Yukarı Mahalleye gelen Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti.


Başkan Yardımcıları ve birim Müdürleri ile eksiklikleri yerinde inceleyen Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek birim müdürlerine eksikliklerin tamamlanması için talimat verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.