Akçakoca'da Su Kesintileri Minimuma İnecek

Akçakoca'da Su Kesintileri Minimuma İnecek

Akçakoca'da Su Kesintileri Minimuma İnecek

Yaklaşmakta olan turizm sezonu ile birlikte 1 Haziranda başlayacağı duyurulan normalleşme adımları öncesi Akçakoca’da su kesintisi yaşanmaması adına alınacak önlemler masaya yatırıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz Akçakoca’da yaşanan su kesintileri ile ilgili olağan üstü toplantı düzenleyerek, Akçakoca Belediyesi Başkanı Yardımcıları Şenol Yazgan, Yüksel Yılmaz, Abitaş Genele Müdürü Hakan Öztaş ve Su  Kanalizasyon Müdürü Hidayet Albayrak’a sık sık toplantı yaparak görüş alışverişinde bulunmaları talimatını verdi.

Başkan Yanmaz yaptığı açıklamada, ‘’ 1Haziran itibari ile turizm sezonun açılması ve Akçakoca’ya gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Akçakocalı hemşerilerimizin susuz kalarak mağduriyet yaşamaması için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüzle birlikte olağanüstü toplantıda bir araya gelerek su kesintilerini en aza indirebilmek için ekiplerimizi güçlendirme kararı aldık “ ifadelerinde bulundu.

Su kullanımı konusunda vatandaşa uyarılarda da bulunan Başkan Yanmaz, “ vatandaşlarımızın küresel ısınmanın yanı sıra meteorolojik uyarılara bağlı olarak su kullanımına dikkat etmeleri,  israfta kaçınmaları ve  su kullanımı konusunda daha dikkatli olmaları gerekiyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürümüzle fikir alışverişimiz devam edecek. Batı Karadeniz’in İncisi Bolu ve Düzce’nin denize açılan yüzü olan bu şirin ilçemize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.’’ şeklinde konuştu..

  Öte yandan, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan,  ilçe genelinde ekonomik ömrünü tamamlayan 4 bin 100 metrelik ishale hattını en kısa sürede değiştirerek su kesintilerini minimum seviyeye indirmeyi amaçladıklarını bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.